Ferrari: Önceliğimiz Raikkonen’in Geleceği Değil Aracı Geliştirmek

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene takımının ana odağının Kimi Raikkonen’in geleceğine karar vermek yerine aracını geliştirmek ve Mercedes ile savaşmak olduğunu söyledi.

Sebastian Vettel Macaristan’da sezonun ikinci zaferine imza atarken Raikkonen takımı dubleye götürürken MGU-K sorunu ile yarışı tamamlayamamıştı.

Arrivabene: “Amacımız araca odaklanmak. Sürücüler hakkında konuşmak için hala vaktimiz var. Kimi’nin harika bir yarış çıkardığını düşündüm. Pazar günü yaptıkları için onu tebrik ediyorum. Ne yazık ki birşey oldu ve duble yapamadık.”

“Yaz arasında ara verirsiniz, çalışırsanız bu bir ara olmaz. Bu yüzden herhangi bir şey düşünmeyeceğiz.”

Raikkonen ise rahat bir şekilde duble yapabileceklerini söyledi.

“Elbette 1-2 olsaydık çok iyi olurdu. Ancak sonuç yarışdışıydı, bu yüzden insanlar iki yönden bakabilirler, iyi yaptıklarımız veya sonda aldığımız sonuç.”

“Ben hangi yöne bakacağımı biliyorum, bu yüzden hızlı olduğumuzu söyledim. Bazı sorunlarımız oldu. Bir şekilde bunu değiştirmeliyiz, hala harika bir takımız ve iyi sonuçlar alabiliyoruz.”

“Sadece bir yarışı ilk sırada bitirmek zorundayız.”


Yorumlar

“Ferrari: Önceliğimiz Raikkonen’in Geleceği Değil Aracı Geliştirmek” için 5 yanıt

  1. Yanlız yarışın tekrarını şimdi izledim. Raikonnen 20. turlar civarında araçtan bir parça koptu diyor ve takım da önemli değil küçük bir parça diye geçiştiriyor. Acaba yarış dışı kalmasına bu parça mı sebep oldu hiç bir açıklama göremedik.

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Ers problemi yaşamıştı.Parça ile alakası yok 🙂

      1. Teşekkürler

  2. Bastan diyordum bu adam iyi bir takim yoneticisi ancak yok bu adam da Ferrari ruhuna kapilmis takim yoneticisi olmaktan cok klasik Ferrari bakisi olarak tek kisi uzerine yogunlasarak pilot kocu olmayi secmis.

  3. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Sonunda farkına varmışlar inanamıyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir