Button Top Gear’ın Yeni Sunucusu Olabilir

yazar:

kategori:

Jenson Button’ın şok bir kararla F1 gridinden televizyon sunuculuğuna geçebileceği iddia edildi.

Daily Mail’in haberine göre deneyimli F1 pilotu İngiliz otomobil programı Top Gear’ın yeni kadrosunda yer alabilir.

BBC Top Gear’ın sorunlu sunucusu Jeremy Clarkson ve yollarını ayırmıştı ve yardımcı sunucular Richard Hammond ve James May de geri dönmeyeceklerini söylemişlerdi.

Button’ın F1 geleceği hakkında çok fazla söylenti var ve McLaren-Honda kendisine ait tek yönlü bir sözleşmeye sahip. İngiliz pilotun Williams’a geçebileceği de iddia edilmişti.

Daily Mail Button’ın şu an “BBC ile Top Gear’ı sunmak için görüşme halinde” olduğunu iddia ediyor. Kaynaklarına göre de bir açıklamanın yapılması an meselesi.


Yorumlar

“Button Top Gear’ın Yeni Sunucusu Olabilir” için 4 yanıt

  1. Jeremy Clarkson’un yerinden ziyade Hammond’un yerini doldurabilir. Clarkson’un yerine Button’dan daha açıksözlü ve espritüel birisi lazım.

  2. Onur Gentas avatarı

    Two and a half man dizisi vardı, sonra Charlie ayrıldı ve dizi bir daha asla o reytinglere ulaşamadı. Top gear’da Jeremy, Richard ve James ile güzeldi. Kaldı ki uzun yıllardır devam eden bir programdan bahsediyoruz. Jeremy Clarkson’un yaptığı doğru bir davranış değildi ve kanal bu şekilde bir karar aldı. Artık programı bitirin zorlamaya gerek yok, tutmayacağı belli.

  3. Top Gear Jeremy clarksonla top Gear oldu. Button bbc de f1 yorumcusu olur ancak.

  4. wuu guzel olur ilk programa da alonsoyu bekleriz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir