“Raikkonen’in Yeni Anlaşması Monza’da Duyurulacak”

yazar:

kategori:

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Ferrari, Raikkonen’in sözleşmesini uzatacak.

Raikkonen’in 2 yıllık sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Ayrıca Raikkonen’in sözleşmesinde yer alan opsiyon maddesi de 31 temmuz itibariyle geçerliliğini yitiriyor.

Macaristan padoğunda yer alan haberlerde Bottas’ın Ferrari ile sözleşme imzaladığı iddia ediliyordu.

Fakat İtalyan basını, Ferrari’nin takım içerisindeki uyumundan memnun olduğu Raikkonen ile sözleşme yenilemeye karar verdi ve yeni anlaşma Monza’da duyuracak. Raikkonen’in Macaristan gösterdiği performansın takımın fikrini değiştirdiği ve artık ibrenin Raikkonen’den yöne döndüğü ifade ediliyor.

Yine aynı haberde yer alan bilgiye göre James Allison takımdaki teknik direktörlük görevine devam edecek. Geçtiğimiz hafta pek çok kesim tarafından eleştirilen Allison ile yeni sözleşmenin yaz ayının sonlarında imzalanması bekleniyor.


Yorumlar

““Raikkonen’in Yeni Anlaşması Monza’da Duyurulacak”” için 35 yanıt

  1. Bu seneki gibi yok kontratı kendi elinde yok şöyle yok böyle denilecekse hiç anlaşmasın daha iyi ama düzgün bir muamele yapılacaksa anlaşsınlar …

    anlaşsa da anlaşmasa da bu sene bu adamı spa da sorunsuz bir şekilde izlemek istiyorum …

  2. OtonomAktor avatarı

    2. pilotluğu kabul edeceğine başka takıma gitmeli bence. Ferrari de ezilmektense Massa gibi takım değiştirip 2. baharını yaşamak için çalışsa hem kendi için iyi olur hem de fanlarının sinir katsayısının artmaması adına daha yardımcı olur.

  3. Çok flame yaptım ama şu videoyu da paylaşmak istedim bana her izlediğimde çok acıklı gelir.

      1. Gerçekten hüzünlü bir video. Bir Hint atasözü derki “Tepende Kara bulutlar olsa bile gökyüzünün maviliğinden kuşku duyma” Biz Kimi taraftarlarının her zaman büyük umutlarla beklediği ve Kimi’nin kaderinini belirleyecek son yarış Spa. En fazla başarılı bu pistte bizim için aydınlık yeniden başlayacak.Gökyüzündeki maviliği yeniden göreceğiz.

        1. Öyle gerçekten güzel yapmış yapan eline sağlık . Bu arada yorumunu adeta kalpten hissettim okurken . Ne olacak biliyomusun güzel bir cuma günü parlayan bir cumartesi . Peşinden kabus gibi bir pazar bakın bu yorumu da yaptım buraya içime doğuyor . Çok ihtiyacı varken işler sarpa saracak ya biri buna vuracak arkadan lastiği falan patlayacak ya da başka bi talihsizlik . Ya da alışamadıpı sert lastikle tam bus stop virajında aracın dengesini kaybedecek hep bu tarz şeyler geliyo aklıma .

          1. Tüm negatif düşüncelerimizi bir kenara bırakıp bütün pozitif enerjimiz Spa’yı bekliyoruz. Tüm olumlu enerjimiz Rai ile olsun.

  4. Kendi fanları hariç istemeyen taraftar yok gibi bu da güzel bişey . Yani sevmeyeni de var ama sevmesem de olmalı deniliyor güzel bişey. İnşallah olur ve şeytanın bacağını 3e 4 e katlar.

  5. Yeni bir bilgi değil , zaten 1.5 ay önce bunu söylemişlerdi. Monzadan sonra söyleceklerini belirtmişti SF

  6. Ferrari için bilmem de geid de birkac sene si daha olmalı,bize gelsin olmazsa :)) verstappen i verelim ferrari ye 😀

    1. Sen yenisin galiba ?

  7. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Hayırlısı olsun ne diyelim. Maceristan performansı gibi sürecekse zaten hep kalsın

  8. Schumi’nin Mercedes’le olan ikinci dönemine benzetiyorum ben biraz. Schumi Rosberg’e göre geride gözükse de (ki bana göre çok da geride değildi, takım Rosberg’e odaklanıyordu diye düşünüyorum) takım için faydalı bir isimdi. Ve öyle ya da böyle yarışıyor olması bize yarış izlemek için bir sebep veriyordu.

  9. öyle bir kurgu yapılmaya çalışılıyorki başta şu ismini telaffuz edemediğim sicilyalı tipli başkanları..

    kimi şu anda seyir zevki ve tecrübesi veren nadir ve ender pilotlarından biri bottas vs sadece hikaye bence

    kimi nazarında tabi..

    ferrari rai nin sözleşmesini uzatmalı ve 1. pilot sevdası politikasına biraz ara vermeli..

  10. 1.5 sezon sonunda ne yazık ki elde var sıfır yeni dönemde ben Raikkonen’in akılda kalan olumlu bir hareketini hatırlamıyorum yorumum ağır kaçtıysa fanlarından özür diliyorum ancak Ferrari’de kalacaksa bu popülerliğinin hala çok iyi olmasından ve Vettel’e sorun çıkarmayıp ikinci pilot görevini üstlenmesinden dolayı olacaktır diye düşünüyorum ha olurda beni yanıltır önümüzdeki dönemde coşarsa ne ala sözümü geri alır zevkle izlerim ama durum bu…

  11. Arkadaşlar raikonen 2.pilot durumunda değil mesela en başta eşitlerdi ama raikonenin şanssızlıkları demeliyim ferrarinin bilerek yapmasımı raikonenin geride kalmasına sebep oldu buda vettelin üstüne yoğunlaşmasına sebep oldu tersi olsa vettel 2. Pilot gibi görünecekti durum bu 2009 massa rai gibi massa sakatlanınca rai üzerine yoğunlaştılar

    1. 2009 da yoğunlaşmaya gerek yoktu. Brawn GP ve Red Bull dışında hızlı araç yoktu. Ham ve Rai yarış kazandı sadece onlarda o günün ve pistin avantajı. Yani genel tablo da Ferrari şampiyonluktan çok uzak olduğu için bir pilota yoğunlaşmadılar.

      1. Geçen seneyide varsayalım yine iddiası yoktu ama araç alonsoya daha çok uyuyodu

  12. Ne bir senesi ya! Raikkonen in daha en az üç sene gideri var f1 de ve Ferrari de… biraz eşit muamele, yani özen göstermek ikinci plana atamak, değer vermek, biraz da kendi şansıyla bu iş tamam.

    grid de Raikkonen den iyi pilot mu var Allah aşkına.
    adamın bi ismi bi popülerliği var bikere.. kaç kişi Raikkonen var diye f1 izliyor. Bunlar gercekler işte.

    Ferrari için bundan iyisi Şam da kayısı tabiri caizse vesselâm. .

    1. Raikkonen F1 i bıraktı diye F1 in izleyici kitlesi düşmedi ya da Ralli’nin atmadı. İsim veya medyatik olma diyorsan Ham ve Alo ile kapışamaz. Çünkü öyle birisi değil. Arabadan inince çekip giden bir tarzı var. Medya umrunda değil 😀

      1. F1 in izleyici kitlesi düşmüyor lafına katılmıyorum Schumacher ayrıldığında düştü rai bırakınca yine düşecek Alo bırakınca daha da düşecek ayrıca taraftarlar kimiyi kişiliğinden ötürü seviyor .

      2. Evet medyatik değil çünkü adam sevmiyor he bir de lewis gibi sosyal medyayı kullanıp kamera önünde yaşamayı seven bir yapısı olduğunu düşün 🙂 ama en fazla destekçiye sahip 2.pilot belki 1 bilemeyiz.

  13. Ne kadar sevmesem de Alonso ile F1’de kalması gereken isimlerden biri. Meydanı çaylaklara bırakmak lazım.

    1. “Bırakmamak lazım” 🙂

    2. Ne kadar fanlarını sevmesem de kendisi …. diye devam ettirseydin cümleni keşke. Adam sana ne yaptı. Yazık oğlum azcık üzülün şu adama ben gerçekten bu adamın üzüntüsünü yüzünden anlayabiliyorum dile kolay 2002 den beri raikkoneni görüyoruz 2 sene hariç bu adam olmazsa alo but ham vet mas bunlarsız olmaz..

      1. 2001de sauberle başladı spora başlayacağı haberlerinin çıktığı zamanı hatırlıyorum bir süper çaylak gözüyle tepkiler topladığı zamanı . Yanlış anlaşılmasın ilgim 2002 de başladı.

  14. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    bencede sözleşmeyi hakediyor. Sıralamalarda ne kadar istediği sonuçları alamasada yarışlarda elinden geleni yapıyor. Birazda şanssız en az 45 puan daha fazla almalıydı biraz şansı olsaydı. Birde şunu Söylemek istiyorum ilk yarı bitti ve bütün sorunlar raikkone’ni buldu. Vettel sadece Kanada’da sorunla karşılaştı o kadar. Son olarak kesinlikle 1 dünya Şampiyonluğu’nu daha hak ediyor.

  15. Ya ne kadar farklı şeyler yazıyor şu italyan medyasıda. İnşallah kalır ama orda ne demiş raikkonenin takımla uyumu tamam raikkonen bir şampiyonda olması gereken kibir hırs yada politika yoktur sorunda çıkarmaz takıma ama bu cümle umarım düşündüğüm gibi değildir. Arkadaşın dediği gibi bazı şeyleri açığa çıkartmalı Kimi yoksa yine 2.pilot sınıfına düşer.
    Bu arada anlaşma gerçekten imzalanırsa Bottas için milyon euro lar isteyen Williams’a çok gülerim sanki adam bulunmaz hint kumaşı(Hakkinen sanada selamlar bu arada iyi pazarlama yapamadınız elemanı) Tabi bunlar anlaşma yapıldığını varsayarak yazıyorum.

  16. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Bottas ismi dolaşıyordu, umarım yalandır. Rai 1 sene daha devam etmeli en azından, Şumi’ye olan gibi olmamalı, tam rayına girecekken bıraktı gitti olmasın. Ferrari 2016’da daha güçlü olacaktır,Rai burada kalmayı hak ediyor, Bottas düşünülüyorsa eğer.

  17. İnşallah ikiside doğru çıkar.

  18. yani bundan ferrari’nin daniel ricciardo’yu istediğini çıkarabiliriz.

    çünkü ricciardo’nun sözleşmesi 2016’nın sonunda bitiyo !!

  19. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    En başından beri diyorduk en doğrusu bu hayırlısı olsun.

  20. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi ferrariden ”bazı” şeylerin garantisini almadan yola devam etmemeli.

    1. Bu maalesef mümkün değil. Şu kadarını belirteyim ki, sadece F1’in değil, ayrıca Ferrari’nin mental baskısıyla Sebastian, nasıl mücadele edileceğini Kimi’den öğrenmeye çalışıyor. Ne kadar öğrenip-öğrenemediğini de bize zaman gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir