Basın: "Schumacher, Anlaşma Öncesi Teste Çıkacak"

yazar:

kategori:

Alman gazete Bild ve İtalyan La Gazetta dello Sport’un internet sayfası, Schumacher’in testi için 2 sene önceki bir araç tahsis edilebileceğini yazdı.

2 yaşındaki Mercedes GP aracı, muhtemelen 2007 senesindeki Honda.

Test yasaklarına rağmen bu duruma örnek, Ferrari tarafından bu sene düzenlenen Felipe Massa ve Michael Schumacher testleri.

Haberlere göre ayrıca Schumacher, bu hafta ortasında Luca di Montezemolo ile görüşecek. Ferrari Başkanı, Reuters’e yaptığı açıklamada Schumacher ile aralarındaki anlaşmanın bağlayıcı olmadığını, başka takım için yarışmak istemesi durumunda engel olmayacaklarını ama henüz herhangi bir talebin olmadığını belirtmişti.

 

 


Yorumlar

  1. Şuminin yazın yarışmamasının sebebi boynu değildi. Şumi hiç test yapmadan F60 ın koltuğuna otursaydı çok başarılı olamayabilirdi. F60 çok agresif ve kullanımı zor bir otomobildi. Fisi dahil kullananlar diğer pilotlara nazaran min 1,5-2,5 saniye geride kalıyorlardı. Bu sebepten dolayı Şuminin kullanmadığına inanıyorum.
    Hatırlarsanız Şuminin majeri Webber baştan beri kullanmasına karşı çıktı.
    Sonuç olarak Mercedes GP olayı bir iki aylık bir olay değil en az 6 aylık bir olay. Button ın da Mclaren e geçmesi Mercedesin işini kolaylaştırdı.

  2. bencede boynunun durumunu öğrenmek için bir test yapacakdır sumii ama bir gerçek var bu iş oldu bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz

  3. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Hangi takıma hangi pilot test yapılmadan alınmış ki 4 ay önce boyun sakatlığından yarışamamış pilot alınsın. Bu çok gereksiz bir açıklama olmuş.

  4. schumi karting falan yapiyor ama f1 aracinda uzerine binen yuklerle alakasi yok tabi. son kez boynunu bir sinayacak galiba.

  5. mercedes'in test istemisi, bir şeylerden emin olmadıklarını gösteriyor

  6. Bütün dünya gibi sanırım Mercedes cepesinde de kafalarda soru işareti var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir