Ferrari Mevcut Sürücü Kadrosuyla Devam Edebilir

yazar:

kategori:

Ferrari, 2016 yılında Raikkonen – Vettel ikilisiyle yola devam edecek gibi görünüyor.

Ferrari’de koltuğu sallantıda olan Raikkonen’in Macaristan’daki performansının Ferrari’yi takımda kalması konusunda ikna ettiği iddia edilmişti.

Raikkonen’in yeri için en büyük ada konumundaki Bottas “Açıkçası bazı can sıkıcı söylentiler var. Bunlar doğru değil ve bu haberler Kimi ve Williams içi adil değil. Bekleyip neler olacağını göreceğiz” demişti.

İddiaya göre Ferrari Monza’da Raikkonen’in yeni anlaşmasını duyuracak ve takımın kimyasını bozmadan, gelişime odaklanacak.

Bununla birlikte Monza’da duyurulacak tek anlaşma Raikkonen’in olmayacak.

Geçtiğimiz hafta günah keçisi ilan edilen Allison ile de sözleşme yenilenecek.

Arrivabene Bild’e verdiği demeçte yoğun eleştiri alan Allisona destek çıkmış ve “Podyuma bu yüzden Allison’ı gönderdim” ifadelerini kullanmıştı.


Yorumlar

“Ferrari Mevcut Sürücü Kadrosuyla Devam Edebilir” için 6 yanıt

  1. arrivabene tam karizma adam

  2. şevki aksu avatarı

    Ferrari mantıklı olan kararı vermiş. Çaylak pilotlara harcanacak paralara aracı geliştirsinler.Ferrarinin elinde şampiyon olacak araç olup ta kimi başarısız olsa tamam derhal göndetilmeli. Zaten sorun kimide değil kiminin ekininde. saçma sapan zamanlarda piste yolluyorlar adamı.

  3. Yalnız foto on numara ?

  4. bence HULKENBERG düşünülmeli alınmalı
    raikonenin ne yapacağı belli değil bir yarış iyi üç yarış kötü
    değişmeli kadro
    daha dinamik olur vettel hulkenberg ikilisi

  5. hala devam etmeli diyorlar.Yuh be arkadaş yuh.Acı çekmek zevk mi veriyor nedir..Neymiş daha iyi pilot yokmuş.Bu kafayla o zaman daha iyi pilotu nasıl yaratacaklar ? Gelsin yarışsın ve kendini geliştirsin şampiyon olsun gelecek olan pilot.Bıktık artık şu Kimi haberlerinden.Takıma hiç bir getirisi yok adamın,bunun yanında tamamen şansız.Maldonado bile gelse yok demem.Yeter ki gitsin şu adam da şu haberler bitsin artık.

  6. Kesinlikle devam etmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir