Rosberg Şampiyonluk Baskısı Hissediyor

yazar:

kategori:

Takım arkadaşının Schumacher olacağı söylentileri güçlenirken, Alman pilot ve Mercedes yetkililerinin görüşmeleri sürdürdüğü düşünülüyor. Söylentiler, Ferrari başkanı Luca di Montezemolo’nun Schumacher’in Maranello merkezli takımdaki anlaşmasını serbest bırakabileceklerini söylemesiyle alevlendi

Rosberg konu hakkında, “Şu anda her iki aracı da kullanabilirim. İkisi arasında bir seçim yapabilirim. Umarım takım arkadaşım da kısa süre içinde belli olur. Şu anda söylentiler Michael Schumacher seçeneğinin oldukça güçlü olduğu yönünde. Bunun doğru olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok ama eğer takıma katılırsa bu kesinlikle harika bir adım olur.” dedi.

Alman pilot, “Takımımız son dünya şampiyonu. Dünya şampiyonluğunu yeniden kazanmaktan başka her şey geri adım atmak olur. Hedefimiz bu olmalı.; yarışlar kazanmak ve dünya şampiyonu olmak.” diye devam etti.


Yorumlar

  1. Montoya'nın pilotlajına kimse laf edemez. Doğruya doğru. Hızlı ve gerçekten limitleri aşacak nitelikte bir agresifliği var. Çoğu kişiye de zevk veriyor. Ne yazık ki Formula 1'deki son zamanlarından kendisi de mutlu değildi. Belki sevmiyordu da ve şimdi mutlu diye biliyorum Amerika'da Nascar'da.

    Ha bu arada Alonso'nun McLaren'a Santender sayesinde geçtiğini savunuyorsanız da Ron Dennis'in bir kaç açıklamasına bakabilirsiniz. Veya Luca'nın daha Alonso şampiyon olmamışken yaptığı açıklamalara.

    Yanlışları, yanlışlara örtmeyelim, değil mi?

    Bu arada kurallara aykırı davranmayı savunmak da "hoş olmuş". Kanada 2004'te frenlerin kurallara uymamasından dolayı, Amerika 2004'te yedek araca kuralların izin verdiği zaman süresinden sonra binme. Ayrıca 2005 Kanada'da kırmızı yanarken pit yolundan geçme var ki, "tartışılan" bir durumdu saymıyorum. Sizin de görüşünüzü almak gerekir.

  2. Burak Soylu avatarı

    haklısın fatih.. bikaç sefer denerim.. baktım olmuo.. bırakırım zate.. amaç f1'in daha anlaşılır ve daha geniş bi spor olduğunu ve herşeyin ekranda göründüğünden ibaret olmadığını arkadaşlarla paylaşabilmek..

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sevgili burak,% de 90 ı 2005 de felan formula1 izlemeye başlamış ve dünyadan bihaber insanlara bişi anlatmak ve bunu anlamalarını beklemek çok zor kardeşim..sen istediğin kadar elle tutulur örnekler ver,onlar yine de uydurma,afaki cümlelerle bunu kabul etmez..

  4. Burak Soylu avatarı

    tamam ben senin düşüncelerine karışmıorum…o zaman ben de kendi düşüncelerimi söliim sen de onlara karışma olur mu :))) montoya 2003 te şampiyonluğa koşarken ralf ten yardım gelmio söleyin yol versin gibisinden ağlanmadı.. sora mclaren e geçişi santander sayesinde olmadı :)) herşeyi geçtim azcık takip etseydin montoya şumi orda olduğu sürece ferrari ye geçmiceğini sölemişti.. yani 2007 avrupa gp sinde tartıştığı bi adamla takım arkadaşı olmak ona ters.. onu da geçtim : ferrari ye geçişi santander sayesinde olmadı.. geçe geçe 11 e geldim 😀 11 i de geçtim: montoya'nın hiç olaylı ve şaibeli bi yarış galibiyeti olmadı tam tersine daha çok galibiyete gidebilceği yarışlarda siyah bayrak çektiler.. nese belgeselimizin bugün kü bölümü bu kadar.. yarın bi daha gel devam ederiz.. 😀

  5. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    neyi öğrenip gelmem gerekiyormuş? Asıl sen dünkü çocuk, sen öğren gel yada hiç kimsenin düşüncelerine karışma.

  6. Burak Soylu avatarı

    f1 i bu kadar küçük yaşta insanların izlemesi memnuniyet verici ama tabii ki bazı şeleri tartışabilmemiz için belli bi f1 seviyesinde olman gerekio.. burdan sana iş çıkmaz:)) öğrende gel :))

  7. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yaw gelen gecen şampıyon baskısı hissediyor. anlamadığım bişi yaw bi durun baslasın bi sezon :))

  8. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Montoya kim? Kimin kuyruğuna, ne zaman basmış? Ben hiç öyle bişey hatırlamıyorum doğrusu. Şu Şumiyi küçümseyip,ikide bir Şumiye laf atarak Ferrariye geçmeye çalışan bi pilot vardı. kazanamadığı yarışların çoğunda kaza yapan kamikaze hani, o pilot muydu Montoya?

  9. Burak Soylu avatarı

    demek istediği şu: şumi gelirse 2.araca geçebilirim

  10. Rosbergin “Şu anda her iki aracı da kullanabilirim. İkisi arasında bir seçim yapabilirim. Umarım takım arkadaşım da kısa süre içinde belli olur." ifadesini anlamadım..her iki aracı da kullanabilirim derken ne kastediyor ki?

  11. Burak Soylu avatarı

    rosberg in yorumu biraz komik biraz gerçekçi olmuş.. kimse ondan şampiyonluk beklemio.. kazanıcağı 2-3 yarış yapıcağı 3-4 podyum onun ilk senesi için yeterli olucaktır.. tabii öncelikle takım arkadaşı kim olursa olsun onu geçmesi de gerekicek.. onun dışında 3.5 sene geçmesine rağmen hala Juan Pablo Montoya'ya laf atanları anlamak çok güç.. ne derin bi kuyruk acısıysa…

  12. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Rosberg den çok başarı bekliyordum da, 1 aydır çok fazla konuşuyor. Montoya yı aklıma getirdi. nedense artık…

  13. boris becker avatarı

    Şumi+Rosberg süper bir takım olucaktır. Gelecek sezonun en favori takımlarından biri olacağı kesin.

  14. rosberg için iyi bir sonuç bekleme yönünde baskılar olacağı muhtemel zaten gelişimci bi performansla dikkat çekip şampiyon takıma gelmişsin ama bu yıl önemli adaptasyonları sağlaman daha gerçekçi bi hedef olur ha rosberg şampiyon olamaz mı olabilir yeteneği içindeki baskısını doğrular nitelikte kaldıki iyi sonuçlar alacağına herkes emin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir