Branson: "Virgin'in Geleceği Parlak"

yazar:

kategori:

Virgin Grubu Başkanı, Salı günü Londra’daki tanıtıma katıldı ve öncüsü olduğu diğer projeler gibi başarılı olmamaları için herhangi bir neden göremediğini söyledi.

Branson: “Formula 1’de muhteşem bir ilk sene geçirdik ve her iki şampiyonayı kazanmak için savaşmış bir takıma sponsor olmak inanılmazdı. Bu sporun bütük taraftarlarıyız veuzun vadeli ilişki için bütün seçenekleri araştırma adına çok zaman harcıyoruz”

“Son 40 sene boyunca Virgin, teknolojinin sınırlarını zorlayan inanılmaz mükendislik fikirlerini destekledi ve yatırım yaptı: dünya rekorları kıran tekneler, dünya çapında milyonlarda hayali yakalayan balonlar, karbon kompozitten yapılmış yakıt ikmâli olmadan dünyanın etrafını 2,5 defa dolaşan uçaklar. Virgin Galactic olarak da, harfi harfine dünyanın sınırlarını zorlayan teknolojilere yatırım yapıyoruz. Virgin Racing de farklı olmayacak”

Branson, BrawnGP’den Manor’a geçişlerinin nedeni olarak teknik sorumlu Nick Wirth’in projesinin, rüzgâr tüneli olmadan tasarlanacak olmasını gösterdi.

Branson: “Yarış araçlarını tasarlamaya bütün sayısal yaklaşımlarla spora farklı şeyler geteribilen oldukça başarılı tasarımcılar var olduğunu biliyorduk.”

“Bu yüzden düşündük ki ‘Neden yeni bir Britanyalı takım olmuyoruz?’. Doğru insanlarla herşeyi başarabileceğinize inanıyorum. Buna ulaşmak için biraz zaman geçebilir ama inanıyorum ki bu takımdaki insanlarla Virgin Racing sonuna kadar gidebilir”

 


Yorumlar

  1. gelecek çok şeylere gebe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir