Basın: "Kobayashi, Sauber İle Anlaştı"

yazar:

kategori:

Japon çaylak pilot, 2009 sezonu sonunda katıldığı iki yarışta da etkileyici performanslar ortaya koymuş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonrasında Toyota ile anlaşıp 2010 senesinde yarış koltuğuna kavuşacağını düşünülürken Japon üretici spordan çekilmiş ve Kobayashi’nin umtuları sekteye uğramıştı.

Turun Sanomat, 23 yaşındaki Kobayashi’nin anlaşmasının, takım arkadaşının da belli olmasına kadar resmi olarak açıklanmayacağını belirtti.


Yorumlar

  1. bu sene kobayashi'yi izlemeyi istiyordum zaten. iyi bir tercih oldu sauber için. eğer mercedes schumacherle anlaşırsa sanırım diğer pilot da heidfeld olur.

  2. ecrin deniz avatarı

    çok sevindim, umarım doğrudur…

  3. evet ya Alonso'nun nasıl başarılı olduğunu biliyoruz, sizin gibi boşboğazların, hiç bir şey bilmeden yorum yapmaya çalışanların sesini her seferinde keserek başarılı oldu… kuyruk acısı hala devam ediyor, kaçıncı seviyesindesiniz? bir sonu yok mu bunun? Wrc sezonu açılsa da başka şeylerle ilgilenseniz…

    kobayashiyi pistte görmek ümidiyle…

  4. japonlar özünde çok çevik ve hızlı insanlar…kungfu karete ve 4*100 metre bayrak yarışında dünya 3.sü oldular. mutlaka dünya çapında bir star çıkması lazım. benim anlamadığım bu finlilerden nasıl böyle kabiliyetli çocuklar çıkıyor hayret. ispanyollarda ağır adamlardır ama singapur kahramanı alonsonun nasıl başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz.

  5. Umarım haber doğrudur ve enkısa zamanda resmi açıklama yapılır.

  6. eğerki doğru ise harika bir haber.

  7. Kobayashi bence çok iyi bir seçim. Uzun yıllardır gördüğümüz en iyi çaylaklardan biri.
    Kullanım tarzıda bir o kadar agresif.

  8. Kobayashi bence çok iyi bir seçim. Uzun yıllardır gördüğümüz en iyi çaylaklardan biri.
    Kullanım tarzıda bir o kadar agresif.

  9. peter sauber is basinda =) genc pilot tamam, tecrubeli pilot icin mercedesin kararini bekleyecek herhalde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir