Hamilton’un Yeni Saç Stili

yazar:

kategori: ,

Lewis Hamilton, yaz tatiliyle beraber saç stilinde değişiklik yaptı.

Rihanna ile aşk yaşadığı dedikoduları ortalıkta dolanan Hamilton, instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta ‘Barbados’a hazırım!” diye yazdı ve bu fotoğrafı paylaştı.

Rihanna ve Hamilton’un aynı partilere katılması ve aynı bölgede tatil yapması aşk söylentilerini doğruluyor olabilir.

Lewis-Hamilton-took-to-Instagram-to-show-off-his-plaited-new-hairstyle-as-he-gets-set-for-a-trip-to-Barbados


Yorumlar

“Hamilton’un Yeni Saç Stili” için 73 yanıt

  1. Allah akıl fikir versin.
    şımarıklık hazımsızlık bulunduğu yeri taşıyamama sonradan görme vs. ne ararsan var.
    bu kadar hızlı çıktığı yerden bir gün düşecek olursa, bu tiplerin düşüşü de çok dramatik olur.
    bir otelin odasında ölü bulundu… diye başlayan haberlerin çoğu bunun gibi ipsizlerin kendini kaybetmesi nedeniyle oluyor.

    1. Bir insanın tarz olması, kendine değer vermesi şımarıklık mı? Adam hayatı yaşamayı biliyor. Çalışıp, evleneyim, bir koltukta göbeğimi kaşıyayım gibi diyecek hali yok işte.

  2. saç kıran olmuş gibi yaa..

    askerde vardı böyle tipler..:))

  3. aynısını bizim sanayi berberine gösterdim. böyle yap abi dedim. tekme tokat kovdu beni.

  4. Şu ecnebılerın en ayar oldugum seyıde pislikler abi ne o tüyler ya.

  5. A true warrior avatarı
    A true warrior

    Aman tanrım didim ?

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Şu anda F1 tatil döneminde. Adamın kendi kişisel hayatı. Ne istiyorsa yapar. Olumsuz sonuçları olacaksa da karşılığını kendisi görür, başka kimseye bir zarar vermiyor sonuçta.

    Kimseyi ilgilendirmez.

  7. hami yapma oğlum bak böyle gidersen ikiniz arasındaki çekişmede rosbergi destekleyeceğim yoksa 🙂

  8. 2012’ye kadar çok sevdiğim bir pilottu ancak, özellikle McLaren’dan gidince bir değişti. Son 3 sezondur gözümde pek bir değeri yok Lewis’in. Çok yetenekli bir pilot, ama sırf yetenekli diye bir pilot desteklenmez. Lewis’i destekleyipte benim gibi sonradan soğuyanlar vardır illaki. Ben onun yerine Jenson’ı destekliyorum. Hem pist üstü performansı da gayet iyi (Lewis’le takım arkadaşı olarak yarıştığı McLaren döneminde ondan daha çok puan topladı). Ayrıca tam bir İngiliz beyefendisi. Böyle serseri gibi gezmek yerine spor organizasyonlarına katılıyor bildiğim kadarıyla. Uzun lafın kısası, çok yetenekli ama onu desteklemem zor şu saatten sonra.

  9. OtonomAktor avatarı

    lewis valla işten geldim üzüldüm la haline. o resimler ne öyle yazık. harika bir yetenek kendini böyle heba ediyor. Mika nın Schumi nin yada örnek aldığını söylediğin Senna nın böyle sapıtmış halini hiç gördün mü? Kıyafetine tipine karışmam ama o kadınlarla karşılıklı hareketlerin iğrenç. F1 gibi saygın bir sporda hep saygın şampiyonlar olmuştur. Mika Schumi hatta Vettel bile gayet beyefendi adamlar. Bir F1 şampiyonuna şu hareketler yakışmıyor. Babanın divanında büyümüştün ama babanın divanına sığamamış taşmışsın ve yolun yol değil açıkçası.

    1. OtonomAktor avatarı

      bununla ilgili caps bile yapmışlar.

      1. Rezil işte rezil. Utanıyorum artık pist dışındaki Lewisi görmeye.

      2. harbiden ya buna ne oldu böyle iyice zıvanadan çıkmış 🙂

  10. Üzülüyorum bu çocuğa kendini yiyip bitirecek. Alkol uyuşturucu masalarında ölüp gidecek. Nicole’den ayrıldığından beri bütün düzeni alt üst olmuş. Bu adamı bu pislikten ancak evlilik kurtarır. Karnaval görüntülerine de baktım, arkadaş değil sevgililer işte.

  11. soytarı gibi gezmek ne zamandan beri zevk meselesi oldu anlamadım ben

  12. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Anam dailyde ki fotolar ne öyle yok artık deve.Bunların hayatı olmuş üç şey onları siz anladınız hayırlısı bakalım

  13. Altyapı hayatın her alanında çok önemlidir.Hamilton çok az pilotun sahip olduğu mükemmel bir fırsata sahip geçen yıldan bu yana ve bu dominasyon un ne zaman sona ereceği de belirsizliğini halen koruyor.Bu koşullardan çok büyük başarılar çıkar bu koşullar kişiyi doğru yapılanmayla efsane bile yapabilir ama bunun için öncelikle her anlamda saygınlık kazanmalısınız ortaya koyduklarınızla büyük bir pilot olmanın tanımı sadece hızlı olabilmek değil malesef.

  14. Rihanna rotasını kaydırmış karaoğlanın.

  15. Kimi_Raikko_Forza avatarı
    Kimi_Raikko_Forza

    Git gide antipatikleşiyor bu tarz hareketlerle ilerde dank edecek ama iş işten geçer mi bilmem. Bu arada sen F1 dünya şampiyonusun Riri nin şöförü gibi gözükmen acı gerçekten.

  16. Lewis şuan en nefret ettiğim insan tipine dönüştü.Nicole’le birlikteyken en azından bi ağırlıgı bi bey efendi duruşu vardı gözümde.Rihanna dan zerre haz etmem gidip onu yalakalıgını yapıyor aptal.Pist dışı Lewis benim için yok artık.Kendime yeni destekleyecek pilot bulmam lazım.

        1. Al o zaman biraz canın çeksin 😀 Madem Ricciardo’yu çok seviyorsun 😀 Takipçilerine böyle işkenceler yapıyor 😀 Şaka yapıyorum tatile girdiği için böyle bir şey paylaşmıştır ama canım çekmedi değil 😀
          https://instagram.com/p/5zL04lONna/

      1. Vetteli seviyorum hem karakter olarak hem iş disiplini olarak hem de tatlı çocuk güler yüzlü ama birşeyler eksik onu canı gönülden desteklemem için o yüzden Vetteli eliyorum 😀 Kevin yada Vandoorne’yi bekliyorum aslında seneye koltuk buldukları an Lewisi iteleyecegım 😀

        1. Ricciardo seneye Mclaren’a geçiyormuş Button’ın yerine

            1. Şakaydı sadece 🙂

              1. Neredeyse 2 haftadır haberlere bakamıyorum bir an duraksamadım degıl yanı 😀

        2. Eksiği yok fazlası var 😀 Ama sen bilirsin 😀 Senin gönlüne giden yol Mclaren’den geçiyor anlaşılan 😀

    1. Onur Gentas avatarı

      Bu halini çok arıyoruz değil mi Didem.

      1. Aynen Abi nerde o saf sevilesi çocuk. Babam görse şimdiki halini hippilere benzemiş neyini seviyorsun bunun der 😀

        1. Onur Gentas avatarı

          Lewis ne yazık ki saflığını koruyamadı. Para onu çok değiştirdi. Eminim senin gibi bir çok fanı bu halinden hiç memnun değil ve insanlar da bir yere kadar desteklerini sürdürecektir. Lewis ciddi anlamda sevilen bir pilot, bunun değerini bilmeli. Daha önce belirttiğim gibi kazanırken çok fazla ses çıkmaz ama kaybetmeye başlarsa o zaman çok tepki çekecektir.

          1. Zengin-fakir edebiyatı yapıp acıtasyon yapmaya çalıştı benim gibi olan saflarda yedi 😀 Hayatı hep 4/4’lük gitmeyecek özellikle pistte.Aracına fazla güveniyor her türlü bu seneyi alır 3.şampiyonlugu yazdırırım diyordur.O yüzden bu kadar rahat istediği gibi at koşturuyor.Mercedes’de tıpkı McLaren gibi disiplinli bir düzene sahip olsaydı bu kadar rahat hareket edemezdi.

            1. acikcasi sampiyonluk yolunda problemi olmaz bu yil gelecek yil ama gidisat iyi degil 😀

    2. SCUDERİA FERRARİ avatarı
      SCUDERİA FERRARİ

      ricciardo var rai var o var bu var şu var…

      1. Kimi’yi F1’e başladıgım ilk yıllar destekliyordum zaten(2005-06) Ferrari’ye gidince bıraktım.sonrasın da McLaren-Lewis sevdası başladı.
        Ricciardo’yu da seviyorum ama hiç düşünmedim canı gönülden desteklemeyi.Kevin yada Vandoorne’yi bekliyorum ben 🙂

        1. Kimi_in_Rai avatarı

          Ben Kimi’ni düşün derim.

        2. Aman güzel kardeşim sakın Kimi’ye bulaşma derim . Her yarış her haftasonu ayrı stres çekersin ne gelecek adamın başına diye , onun haricinde bidahaki yarışı beklerken ömründen ömür gider.

        3. Mis gibi Alonso varken ne yapacaksın diğerlerini ya. Alonso candır

          1. @McXx Uzun vadeli düşündüğüm için gençlere yöneldim yoksa Alonso tutulmaz mı hiç 🙂 birde iyi araç verebilsek çok güzel olacakta neyse.

    3. zaten mclarencisin lewis yoksa alonso ya devam destege yapabilirsin harika pilottur biliyorsun da 🙂

  17. Onur Gentas avatarı

    Performansını etkilemediği sürece konuşmak bize düşmez. Ama olurda düşerse o zaman çok ciddi eleştiriler alacağı ve bir yerde ben ne yapıyorum demek zorunda kalacağıda kesin. Bir an önce evlendirmek lazım bu adamı:)

  18. İş artık söylentiden çıkmış 😀

    1. Adam silly seasonın hakkını veriyor, bu ne allasen fortçu gibi aahahh

    2. Şampiyonluğu bırakmasa bari startlarda ki düşüşün sebebi belli oldu

    3. Ben haberi paylaştıktan sonra yeni fotolar eklenmiş. Sadece Rihanna ile takıldığını gösteren bir haber olduğu için paylaşmıştım.
      Ne kadar gereksiz ve aşırı bir hayat yaşamaya başlamış. Birsinin özel hayatını özellikle böyle bir özel hayatı konuşmayı hiç sevmiyorum ama paylaşmış bulundum işte. Tabi bu bana göre gereksiz, ona ve başkalarına göre güzel olabilir. Daha da fazla konuşmamda gereksiz.

    4. keşke bir uyarı olsaymış lnkte 🙂 bakmazdık ona göre.

      yoldan çıkmış bu eleman hepten.

      1. Ben linki paylaştığımda sadece Rihannayla olan 2 tane fotosu ve yolda yürüdüğü fotosu vardı diğer fotoları sonradan eklediler ben nerden biliyim böyle fotolarının ortaya çıkacağını 🙂

        1. İğrenç görüntüler tiksindim valla

          1. Valla Lewis’in yediği halt yüzünden ben rahatsız oldum kimin yetkisi varsa şu linki kaldırırsa sevinirim.

            1. Kaldırdım, bakmak isteyen arkadaşlar Dail Mail’den bakabilirler

              1. Teşekkür ederim.

  19. Ben Hamilton’ın spor hayatı ile ilgiliyim özel hayatı beni ilgilendirmez ama artık bu hallerini spora da yansıtmaya başladı büyük Hip Hop kolyelerini görmeye başladık padokta bu yüzden Mclaren yıllarını özlüyorum Hamilton adına

  20. Ayı mı saldırmış kafasına,saç kıran mı olmuş anlamadım…

    1. Onur Gentas avatarı

      🙂

  21. Muammer UYAR avatarı

    Güzel insan şu jileti bir de koltuk altlarına vursan daha iyi olacak.Tiksindim ya!!!

  22. Ah Mclaren senki kimi yi disipline etmiş adamsın demekki senden giden kendi yolunu kaybediyor yada içinde birikmişleri dışa vuruyor. Rosberg olurda bunu bir iki yarış tokatlarsa çok dillenir bu halleri F1 padoklarında.

    1. Kimi Raikkonen ? disipline etmiş derken , nesi vardı sadece işiyle ilgilenip özel hayatında pek biriey payşalaşmayan bir pilot

  23. Şuan Barbadosta festival mi ne varmış galiba 😀 onun için böyle yapmıştır kafayı 😀
    Buda Rihanna’nın hali

    https://instagram.com/p/58n7IShM3J/

    Ne güzel kaç gündür kırsal efsane bir yerde tatil yapıyordu 😀 Benim öyle bir hayatım olsa hiç kimse o güzel yerden bu festivale götüremez 😀

    1. O güzel yer demişken onuda paylaşayım.
      https://instagram.com/p/5zV4v4L02i/

      1. hakkaten haa şöyle bir yerden beni de kimse ayıramaz festivalmiş salla 🙂

  24. Zaten bir tutam saçın var onu da bunlara harciyorsun. Soğumaya başladım bu adamdan abi kafa gitti bunun iyice.

  25. Ya oğlum…

    Tamam hayatındır istediğin gibi takılırsın da, bu son 2 yıldır neyin kafasını yaşıyorsun?

    Tipik yerleşmemiş karakter yapısı örneği sunuyor bize. Yıllardır bilinç altında oluşturduğu, kurguladığı, olmak istediği ama olamadığı yaşantının dışa vurumu güçlü infilak etti. Tıpkı, evinden çıkmayan çekingen bir çocuğun, bir süre sonra kabak çekirdeği misali açılıp kontrolden çıkması gibi. Bu durum ciddi istikrarsız bir zihin yapısına kapı açar. Zihin farklı şeylerle meşgul olur, sürekli arayışta ve yenilemededir. Lewis dua etsin şuanda Formula 1 ona kolay kazanabilme şansı sunuyor, işler biraz zorlaşmaya başladığında bu adamın handikapları ortaya çıkacak.

    Son olarak;

    Yaşasın McLaren disiplini !

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Güzel yorum.

  26. Saçlarını örmesi birşey degilde İnanılmaz kelleşmiş git de bi saç ektir bari.

  27. Modele bak. Uyuşturucuya falan başlamasa bari. Yada alkolü fazla kaçırmasa.

    1. Rihannanın yanın da kesin kullanıyordur ikisini de.

  28. keli çıkmış ortaya. Allah ıslah etsin lan seni 😀

  29. Seni şimdi övenler şampiyonluğu kaybedince bakayım neler dicekler tipe bak…

  30. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Belli ki Rihanna örmüş 🙂

  31. Kendini çok bozdu bu çocuk.

  32. rihanna ile takılmanın bi bedeli varmış demek 😀 😀 kara oğlan olmuş şeker oğlan hey gidi lewis heyyyy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir