Symonds, Bottas ile İlgilenen Ferrari’yi Suçladı

yazar:

kategori:

Williams teknik patronu Pat Symonds, Ferrari’nin Bottas’a olan ilgisinin hem Bottas hem de takımı istikrarsız hale getirdiği görüşünde.

Takım Silverstone’de podyum hatta galibiyet savaşı verirken, Macaristan’da puan dahi alamamıştı.

Öte yandan Ferrari Raikkonen’in yerine Bottas ile ilgileniyor ve Williams bu ilgiden rahatsız.

Symonds “Bottas şuanda Williams’ın sürücüsü ve bunu değiştirmesi için bir sebep yok. Yine de vurgulamam gereken birkaç şey var. Ferrari’nin davranışı ve Bottas’ın anlayışı bu konuda çok açık oldu”

“Bu durum sadece sürücüyü değil aynı zamanda ekibimizide oldukça istikrarsız yaptı”

“Sürücü ve ekip arasındaki ilişkinin etkilenmesi kaçınılmaz. Ferrari yanlış birşey yapmıyor olsa da, farklı bir yaklaşım sergileyebilirlerdi” dedi.

Bottas geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında çıkan söylentilerin Raikkonen ve Williams için adil olmadığını dile getirmişti.


Yorumlar

“Symonds, Bottas ile İlgilenen Ferrari’yi Suçladı” için 6 yanıt

  1. Zamanında siz ferrariye pazarlamaya çalışıyordunuz şimdi ne olduda. valla son yarışlarda bottasa daha çok önem veriyor williams ama iş yok massa yine önde olmaya başarıyor. ferrarinin suçu yok. bottasın gerçekten bir yerleri tavana vurmuş durumda takım emri uyguladılar izin vermediler.ondan sonra claire williams açıklama yapıyor takım emri uygulamadık izin verdik ancak bottas geçemedi diye demeci vardı trf1 de görebilirsiniz. claire williams bunu diyorsa bottas boş konuşmasın. 3 puan öndeyim diye takım bana güncelleme getirdi önde olan pilota önem verir takım gibi sözler söyledi büyümemiş.williams bottasla baya ilgileniyor he massayla ilgilenseler daha iyi olur daha iyi sonuçlar çıkar.. 2. yarıda görüceğiz bakalım geçen sene massa 2. yarı üsttündü.

  2. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Mika menajeri olarak Kimi üzerinden oynarken sorun yok Ferrari, Bottas ile ilgilenirken sorun. Adamın kontrat bitecek mi yenilenecek mi belirsiz, performans karışık ve f1 gibi bir yerde bulunuyoruz. Pilot pazarı açık ve takım Ferrari. Transfer teklifi oldukça doğal. Williams pilotu ile ilgilenilmeyecek diye bir kaide mi var ? Bundna evvelki yarışlarda Williams harika bir performansı vardı da biz mi göremedik ? Hadi Bottas Maceristan da bu yüzden patladı da Massa neden yavaşladı ?

  3. Dedikleri saçma ama Pat amca illa ki takım içinde bir şeyler görmüştür. Belki de mekanikerler Bottas ile ilgilenmemeye başlamıştır?

  4. daha düne kadar ağzının kulaklarınıza varıyordu Bottas’ı pohpohlarken… Ferrari bonservis bedelini vermeyince mi böyle oldu?

  5. Mika ile birlikte Bottası Ferrariye pazarlayan sizdiniz şimdi kötü olan Ferrarimi oldu.

  6. Bottas denen kabliliyetsizi 15-20 kağıda Ferrari’ye kakalayamayınca böyle 180 derece çark edip dansöz gibi kıvırırsınız işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir