“Ferrari Motoru 2010’da Daha Az Yakıt Harcayacak”

yazar:

kategori:

Önümüzdeki sezon uygulanacak olan yakıt ikmali yasağının ışığında, AS gazetesi Maranello merkezli takımın mevcut motor dondurma düzenlemeleri altında motorun etkinliğinin geliştirilmesi üzerinde çalıştığını yazdı.

Öte yandan eski araçla test gerçekleştiren Massa hakkında konuşan Marc Gene ise “Test genel olarak onun içindi ve kesin olan şu ki Macaristan’daki kazasından önce olduğundan daha hızlıydı burada.” dedi.

Gene, Ferrari’nin 2010 aracına da inandığını belirtti.

“Rüzgar tüneli verileri oldukça iyi ve bu konuda iyimseriz ama diğerlerinin neler yaptığınız bilmiyoruz ve bu yüzden onları pistte görene dek beklememiz gerekecek.”


Yorumlar

  1. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    valla az benzin yakma konusunda bence renault çığır açacak..geçen sezon Alonso genelde beklenenden geç girdi.Birde adamlar f1'e de bir renault megane dizel'i modefiyeli çaktı mı,valla 20 lt ile yarış bitirirler 😛

  2. Oytun Şen bir haberde, acaba Ferrari motoru kullanmak isteyen takımların sayısı niye artıyor gibi bir soru sormuştu yorumunda. Sanırım cevabı da bu olsa gerek.

  3. MagicAlonso avatarı

    Massa gerçekten çok hırslı görünüyor hızı hakkında yorum yapamıyacam ama Alonso ile çetin bir mücadeleye girecekleri kesin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir