Dennis “McLaren-Honda Hızlanmaya Hazır”

yazar:

kategori:

Ron Dennis, McLaren-Honda’nın sonunda hızlanmaya yaklaştığını düşündüğünü söyledi.

McLaren takımı bu sene ilk defa Macaristan’da Alonso’nun 5, Button’un 9. olmasıyla çifte puan kazandı. Dennis, yaşanan olaylar olmasaydı dahi puan alabilecek durumda olduklarını söyledi.

Dennis “Macaristan hafta sonundan daha çok performansımıza bakıp cesaretlendik. Sıralamalarda sorun yaşadık ve o yüzden 8 ile 12. sıralarda yer alma potansiyelimizi gösteremedik. Yarış performansımız da iyiydi.”

“Bir çok aracı geçtik ve aracımızın dengesi oldukça iyiydi. Şimdi sadece araçta değil aynı zamanda motorda gösterdiğimiz çalışmalar önümüzdeki yarışlarda kendisini gösterecek.”

“Spa’da kesinlikle bir adım daha atacağız ve ardından sürekli olarak daha fazla iyileşeceğiz.” dedi.

Dennis ayrıca Honda’nın yeni motorunda yaşadığı sorunlar dışında takımın asıl sorununun Pirelli lastiklerini ısıtmakta olduğunu söyledi.

Dennis “Güreştiğimiz şeylerden birisi lastik sıcaklığı. Lastikleri ısıtmak için gerekli genel performansımız eksik.”

“Lastikleri ısıtma konusunda gereken seviyeye geldiğimizde araç daha da hızlanacak.”

“Bu yer yer yarışta oluyor. Daha yolumuz uzun ancak oraya geleceğiz.”

“Yaşanan bu durumlar karşısında takımın motivasyonunu korumak mücadele gerektiriyor. Ancak gerçekten motive olmuş durumdayız. Bu yaşananlar takımı ya birleştirir ya da ayırır.”

“Honda ve takımdaki herkes ile hala çok yakınız. Bu tatil Spa öncesinde hem zihinsel hem de fiziksel açıdan iyi oldu.” dedi.


Yorumlar

“Dennis “McLaren-Honda Hızlanmaya Hazır”” için 2 yanıt

  1. Resim çok iyi seçilmiş.Bu sitenin en çok sevdiğim yanı da bu:)

  2. Macaristanda Alonsonun aracından çıkarılan lastikler hiç bozulmamış gibiydi.Bunun nedeni aracın lastiklere çok iyi davranması ve ısıtamaması demekki..Lastik büyük dert zaten ince ayar gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir