McLaren, Çekim için En Ateşli Taraftarını Arıyor

yazar:

kategori:

Woking kökenli takımın aradığı o ‘dünyadaki en tutkulu Vodafone McLaren Mercedes taraftarı’ neden siz olmayasınız?

McLaren, 2008 ve 2009 sezonu şampiyonu pilotlarla gireceği 2010 sezonu öncesinde taraftarlarıyla daha yakından ilgilenmek istiyor.

McLaren açıklamasında bir model değil, tutku, heyecan ve McLaren aşkı arandığı özellikle belirtiliyor. Eğer siz de en azından 18 yaşındaysanız ve dünyanın en büyük McLaren taraftarı olduğunuzu düşünüyorsanız takımın 2010 kampanyası resminde yerinizi alabilirsiniz.

Katılmak için ; http://www.mclaren.com/interactive/photoshoot.php


Yorumlar

  1. iyimiş ya bu arada bni en tutkulucu McLarenci olarak gören arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunumuyorum 😀 Katılıcam tabi ki boşluk bulduğum an güzel bir yazı hazırliyip yollicam hayırlısı seçiliriz inşallah :DD

  2. Bazı arkadaşlara soda içmelerini öneriyorum hazmetmeye yardımcı olur…

  3. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Of of habere bakın..

    Neden aynısını Kimi için yapmadınız kardeşim.. Ateş ne demek,, bizimkiler duman bile çıkarıyordu..

    Kimiciler yorumlarda siz yoksunuz valla keyfimde yok.. Gelsin hemen 2011; sizsiz olmuyor kardeşlerim..

  4. Valla McLaren'ci geçinmeme gerek yok, yaklaşık 11 yıldır öyleyim. İsteyen foruma girer "Suzuka 2000 ve Schumacher" konusuna bakar.

    Kimsenin taraftarlığını eleştirmeye hakkım yok, bu yüzden senin taraftarlığını da eleştirmeyeceğim. Malum Kimi'cisin, bir McLaren, bir Ferrari, bir Citroen…

  5. vega nitro sende mclarenci geçiniyorsun ya…kıyamet yaklaştı desene…tuttuğu takımı şampiyonluktan eden 100 milyon dolar ceza kestiren pilota tapıp ondan sonra mclarenci olmak haa…el fanoyla geçenlerde bana karşı eşli okey oyunuyordunuz ne oldu…:)))

  6. en ateşli kimi ci kim diye arasalardı kesin türkiyeden çıkardı:)

  7. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    2007 deki Ferrari Mclaren olaylarından sonra Mclaren hakkında iyi şeyler düşünmediğimi belirtmek istemiştim. Ağır olduysa kusura bakmayın.

  8. Bu haberde;

    " TÜH YAAA kaçırdık fırsatı görüyor musunuz. En nefret eden kişiyi isteselerdi ben burdaydım ya. Neyse onlardan gelecek iyilik minardiden gelsin."

    demenin anlamı nedir anlamadım. Veya bunu söyleyip, tepki alıp hala devam etmek… (aynı zamanda Martin Whitmarsh ile Ron Dennis'i karıştırmak)

    Mutlaka taraftarlık konusunda çok aşmış insanlar bulunacaktır. Formula 1 bir tutku zaten ve o tutku devam ettiği sürece yarış haftasonları televizyon karşısındasın. McLaren "beklediğinden" daha ateşli taraftarlarla karşılaşacaktır..

  9. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    ''Bu söylediklerinize çok çok gülüyorum. Onca olan bitenden sonra sevgili patronunuz RON DENNİS, Alonso ile şuan anlaşmanın bir yolu olsa hiç kaçırmazdım diye demeç veriyor. Bu cevap yeter anlamak isteyene.''

    Böle bir haberin altına gelipte böle bir kışkırtıcı veya tartışma konusu olucak bir yorum yazarak gülüncek hale düşen kusura bakma ama sensin.Hayır anlamadığım şey anlatmak istediğin ne.Kanıtlamak istediğin Alonso'nun 1 numara olmasımı yada en iyi olmasınmı ?Ewet zaten şimdilik öyle.Amacın ne ?.Bir zamanlar Ferrariden nefret eden Alonso taraftarı şimdi en iyi takıma geldi.2010 yılı sonunda olurda Alonso şampiyon olamassa.Ferrari Massa'yı kayırdı deyip ortayamı çıkacaksınız?.Belli fanatik bir taraftarsın ama bir pilota veya takıma saygılı olursan daha kaliteli bir taraftar olursun.

  10. el_fano_Alonso kendi adıma Alonso ya kötü yada aşağılayıcı bulan bi açıklama yapmadım yapmamda çünkü yateneğini kanıtlamış çifte dünya şampiyonuna kimse kolay kolay ağzına geleni söylememeli bende söylemem zaten çünkü kesinlikle objektifim ha mclaren fanıyımdır bu beni bağlar ama gidip diğer takımlarıda aşağılamam herhangi bir takımın fanı olan aklı başında hiç bir fanda bunu yapmaz gidip iki pilotu yada takımı beğenipte diğerlerine aklıma geleni saymak hele hiç hiç karakterim değildir

  11. Tekrardan aynı konulara girmek istemiyorum. Bilen biliyor olan biteni.

  12. Ron Dennis mi?? Alonso ile şuan anlaşmanın bir yolu olsa hiç kaçırmazdım demiş. hahaha gülerim ancak ben buna varsa böyle bir açıklama kaynak göster el_fano _Alonso

  13. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    O kaçmaz, kimseyede yaltaklanmaz. Kıymeti bilinmezse ezer geçer gider. Siz ilginç mantığınızla ilginç yorumlar yapmaya devam edin dostlar. Alonso takımına karşı yarışıpta, son dokuz yarıştan yedisinde takımın öz oğlunu yenmiş tek adamdır. İngiliz Hamiltonu İngiliz takım yüceltmek için Alonsoyu ezip Hamiltonun altına tabure yapmak istediler. Alonso onları ezdi geçti.

    Bu söylediklerinize çok çok gülüyorum. Onca olan bitenden sonra sevgili patronunuz RON DENNİS, Alonso ile şuan anlaşmanın bir yolu olsa hiç kaçırmazdım diye demeç veriyor. Bu cevap yeter anlamak isteyene.

  14. "el_fano _Alonso " kuyruğunu kıstırıp kaçanlar grubunun en saygın üyesi Alonso muş. Sende ona katıl!

  15. ya bu nasıl bi seviyesizlik fanı olduğun dünya çapındaki bi organizasyonun tarihindeki en köklü takımlarından birine nefret ediyorum diyosun neyi seviyosun bilmiyorum ama senin gibilerin sevgisindende fanlığındanda şüphe edilir mclaren in kararına gelince benim gibi bi fan açısından çok etkileyici bi açıklama adam taraftarıyla çekim yapmak istiyo istese kullanamıyacağı model yada idol yok ama adam adanmışlık ruhunu taşıyo ve yansıtmak istiyo bi çok arkadaşımızında dediği gibi neden olmıyım kesinlikle çok güzel olur kesinlikle mükemmel bir karar!!!!!!!!TEBRİKLER

  16. Ben katılmaya niyetliyim!

  17. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    TÜH YAAA kaçırdık fırsatı görüyor musunuz. En nefret eden kişiyi isteselerdi ben burdaydım ya. Neyse onlardan gelecek iyilik minardiden gelsin.

  18. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Nichole 😀 "Button's" Klibini İzledikten Sonra 😉

  19. Şenolcum yolun açık olsun dostum 🙂

  20. Benim de ilk aklıma gelen McLaren_ didem07

  21. Burdayım Oytun:))) Çookk Çokk isterdim Katılmayı ama Malesef Üzgünüm:((

  22. Şenol seni çağırıyorlar 😀

  23. bu haberde tam olarak ne yapmamız gerektiği yazmıyor, neden en tutkulu mclaren taraftarı olduğunuzu düşündüğünüzü ve/veya başınızdan geçen bi olayı -tabiki mclaren aşkınızı simgeleyen bir olay, ayrıntılarıyla yazarak bize gönderin diyolar..

    ben düşündüm de öle ilginç bişiy gelmedi başıma, ayrıca kubica gibi mclaren dışında olan bazı pilotların da hayranıyım, bu durumda ben bu yarışmayı kazanamam zaten:D ayrıca 18 yaş sınırı bu sitedeki çoğu üyeyi engelleyecek sanıyorum:)

  24. didem hanım neredeseniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir