Yamaha Çiftinden Hamilton’a Test Teklifi

yazar:

kategori:

Yamaha binicileri Valentino Rossi ve Jorge Lorenzo, MotoGP’yi test etmek isteyen Lewis Hamilton’a test test teklifi yaptılar.

Hamilton geçtiğimiz günlerde “Sadece neye benzediğini görmek adına MotoGP motorlarını test etmek isterdim” demişti.

Bu açıklamanın hatırlatılması üzerine konuşan MotoGP efsanesi ve Yamaha pilotu Valentino Rossi “Geçen yıl bazı yarışlarda Hamilton ile görüştüm. O her zaman motosiklet denemek istediğini bana söylüyor. Ama ben şunu söyledim “Bir motosikler sürmek istiyorsan, sıfırdan başlamak zorundasın” ama o bana iyi bir yeteneği olduğunu ve 450 (motocross) motorları kullanabildiğini söyledi”

“Yine de MotoGP’ motorlarını test etmeden önce biraz tecrübeye ihtiyacı var. Ama bizim motoru sürmek çok kolay. M1 ile çalışması kesinlikle iyi olur!” dedi.

Lorenzo ise “Valentino’nun da dediği gibi Lewis’in motosikletlere olan tutkusu çok büyük. Ona benim M1’i zevkle borç veririm, bende biraz motocross sürerim. Belki de bu büyük bir sigorta olur!” dedi.


Yorumlar

“Yamaha Çiftinden Hamilton’a Test Teklifi” için 7 yanıt

  1. F-one-Driver avatarı

    Konu dışı ancak şuan itibariyle bir habere denk geldim, forumda daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama vettelin kask tasarımı sanırım Schumi ye bir selam niteliğinde, resme bakarmısınız, solda yıllar önce schumi gokart yaparken…

      1. F-one-Driver avatarı

        İşte bu yaa, bizim siteye de bu yakışırdı eyvallah=)

  2. F-one-Driver avatarı

    Böyle hakkını verebilecekse neden olmasın=)

    1. F-one-Driver avatarı

      Efsane aynı zamanda Casey Stoner ‘ın şampiyon motorunu da test etmişti, motoru şu yatırışına hasta oluyorum=)

  3. Muammer UYAR avatarı

    Monster Energy hem Mercedes hem de Yamaha nın sponsoru.Hamilton un Yamaha Moto Gp Motoru,Lorenzo ve Rossi nin de Mercedes F1 aracını test ettiği bi reklam filmi çekseler çok güzel olur.

  4. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    ”Ona benim M1’i zevkle borç veririm, bende biraz motocross sürerim. Belki de bu büyük bir sigorta olur!” dedi.” Hahahaha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir