Wolff “Pilotlarımız Birbirlerine Alıştılar”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in takım içi mücadelede birbirlerine daha çok alıştıklarını söyledi.

2014 mücadelesinde iki pilotun arası bir çok kez gerilirken 2015’te sezonun ilk yarısında henüz bir sıkıntı yaşanmadı.

Wolff “Her birisiyle bir sene daha çalışıyoruz. Ve onlarla galibiyet ve şampiyonluklar kazanabilecek arabaya sahip olma deneyimini yaşadık.”

“Birbirlerine adapte oldular ve rekabetçi durumda birbirlerine alıştılar. Öğrenip çok şey tartışıyorsunuz.”

“Ve takım içerisinde çok fazla iletişim var. Acımasız bir şekilde kimseyi suçlamadan, hiç kimseyi işaret etmeden zayıflıklarımızı ve hatalarımızı araştırma kültürümüz var.”

“Birlikte çalışarak şampiyonluk kazanmamız bize sakinlik getirdi. Artık daha fazla odaklanıyoruz ve güçlü yönlerimizi biliyoruz. Zayıf yönlerimiz olmadan olmayacağını da biliyoruz ve sürekli olarak bu konuda çalışıyoruz.”

“İsteğimizi ve rekabetçiliğimizi kaybetmedik.”

“Geçen sene şampiyon olduk ve bunu tekrar yapmak için sabırsızlanıyoruz. Bu konuda zihin yapımızda değişiklik olmadı.” dedi.

 


Yorumlar

“Wolff “Pilotlarımız Birbirlerine Alıştılar”” için 2 yanıt

  1. F-one-Driver avatarı

    Bence rosberg geçen sene tek iyi yanı olan sıralama performansını bu sene gösteremeyince, hamilton da zaten iyi olan yarış performansına ezici bir sıralama üstünlüğü de ekleyince artık doğal olarak pist üstünde yakın temas yaşamayı bırakın yakınlaşamıyorlar bile çoğu zaman…

  2. hahahahahah yani adam demek istiyorki rosberg 2. pilotluğu kabul etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir