Nissan’ın LMP1’i Hızlanana Kadar Yarışmayacak

yazar:

kategori:

Nissan’ın garip LMP1 sınıfı prototipi performans olarak hala istenen yerden çok uzakta ve takım araçtan memnun olana kadar yarıştırmamayı tercih etti.

Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC) bu ayın sonunda Nürburgring’e gidiyor ve Nissan’ın LMP1 ekibi gitmek yerine aracı geliştirmek ve sorunlu enerji geri dönüşüm sistemini geliştirmek için fabrikada kalacak.

NISMO’nun satış ve pazarlama bölümünün başındaki isim Darren Cox konu hakkında şöyle konuştu: “Amerika temelli bir ekibiz ve Almanya’ya gitmek için uçmamız gerekiyor. Bu da araçların üç buçuk hafta boyunca bizden uzak kalacağı anlamına geliyor.”

Aracın hala kötü olduğunu görmeye gitmek yerine takım tam zamanlı olarak gelişime odaklandı.

Cox: “Sadece tek bir şey değil, bir çok sorun var. Yenilikler iyidir, ancak gerçekten acıtabiliyor.”

Teknik patron Ben Bowlby de konu hakkında resmi bir açıklama yaptı: “Üzerinde çalışmamız gereken çok fazla şey var, bizim için uygun en iyi ERS sistemi için çalışmalıyız. Takım pistte, rüzgar tünelinde ve NISMO’nun dünya çapındaki fabrikalarında ihtiyacımız olan uzun gelişim listesini hazırlamak için çalışıyor.”

Nissan yarışlardan sadece LMP1 ekibini çektiğini, diğer yarış takımlarının programlarına devam edeceklerini de açıkladı.


Yorumlar

“Nissan’ın LMP1’i Hızlanana Kadar Yarışmayacak” için 4 yanıt

  1. Bu araç aslında tam olarak önden çekişli değil. arka elektirik motoruna bağlı olacak. Arkadaki sistemi henüz çalıştırmayı başaramadılar.

  2. önden çeker yarış arabası yaparsan olacağı budur, bu aracı tasarlayan mühendisin diploması elinden alınmalı.

  3. Bu proje büyük fiyasko oldu gerçekten. Belliydi böyle olacağı.

  4. Çaktırmadan arka çekere dönüştürürlerse belki iş yaparlar. FMR de kötü bir şey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir