Honda Hala 2015’te Podyum Hedefliyor

yazar:

kategori:

Honda’nın motorsporları şefi Yasuhisa Arai şirkeyinin 2015 sezonunda podyum görme umutlarının hala tükenmediğini söyledi.

Honda Belçika GP’sine yeni bir motorla geliyor ve sonraki yarışlarda ilave güncellemeler de yapılarak artık performans gelişimine odaklanılacak.

Arai sezonun ikinci yarısında motor cezaları almalarının kaçınılmaz olduğunu kabul etse de McLaren-Honda paketinin çok iyi sonuçlar alacağını söyledi.

“Ne yazık ki önümüzdeki aylarda daha fazla ceza alacağız, ancak her iki yönden, şasi ve güç ünitesinde büyük gelişmeler göreceksiniz.”

“Spa-Francorchamps’tan sonra her yarış gelişmeyi hedefliyoruz, ve umarız podyumlar için savaşmaya başlayabiliriz. 2015’te savaşmayı asla bırakmayacağız!”

Arai, motor kurallarının aynı kalması sebebiyle Honda’nın motor gelişiminin doğal olarak 2016’ya da yarayacağına açıklık getirdi.

“Zaten 2016’ya odaklandık, elbette 2015’in ikinci yarısına da odaklanmaya devam ediyoruz.”

“2015’e 2016 kadar değer veriyoruz, çünkü kurallar aynı kalacak. Bu 2016 için bir fikir üretir ve çalışırsa bunu 2015’e de uygulayabileceğimiz anlamına geliyor.”


Yorumlar

“Honda Hala 2015’te Podyum Hedefliyor” için 3 yanıt

  1. Yahu bu adamların güvendiği birşey var herhalde bu kadar emin konuşuyorlar.

  2. Ben anlamam arkadaş. McLaren ne zaman yumuşak lastiği kullanmadan q2’ye geçer, o zaman gelişti derim. Gerçekten hızlıyız derim.

  3. Bak yine inandım
    acaba çok mu iyi biriyim yoksa saf mıyım bilmiyorum .belkide öküz gözünün etkisidir ama yine heyecan tavan yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir