Petronas, 2010'da Takımlara Sponsor Olmayacak

yazar:

kategori:

Kuala Lumpur kökenli şirket, Sauber takımının uzun süreli destekçisi ama eski sahip BMW’nin spordan ayrılması ile anlaşmanın sona erdiğine inanılıyor.

Bununla birlikte son dönemdeki haberlerin içeriğinde, Hinwil kökenli takımın tekrar Peter Sauber’e satılması ile Petronas’ın, takıma desteiğini sürdüreceği yer alıyordu.

Ama Malezya’nın Star gazetesine konuşan Başkan Tan Sri Mohd Hassan Marican, Petronas’ın sadece Sepang’daki yarışa isim sponsoru olacağını açıkladı.

Marican: “Gelecek sene takımımız olmayacak. Bizim için Formula 1’e geri dönmek için tek neden, yağ işi için olacak bir anlaşmadır”


Yorumlar

  1. Panasonic Kobayashi nin Sauber e geçmesi ile birlikte Sauber in ana sponsoru olabilir diye düşünüyorum. Çünkü Panasonic'in Toyota'dan sonra da Formula 1 de var olmak istediğini okumuştum sanırım. "Panasonic-Sauber". Bence Panasonic ismi yakışıyor F1'e. Bir dev gitti bari onun dev sponsoru kalsın.

  2. petronas mercedese sponsor olmus. yillarin sauber-petronas birlikteligi sona erdi boylece.

  3. olacak iş mi şimdi bu. sauber deyince insanların aklına otomatik olarak petronas geliyor.. çok kötü olmuş bu. açıkçası üzüldüm.

  4. McLaren a geçme ihtimali var diye duymuştum gelecek seneler için.

  5. iste bu hicte iyi bir haber degil =(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir