Bottas: Williams Ben Olmadan da Kazanabilir

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, Williams’ın 2016’da galibiyet ve şampiyonluk mücadelesi verebileceği görüşünde.

İngiliz takım yeni turbo motorlar döneminde yeniden üst sıralar için mücadele etmiş ve bu yıl şuana kadar iki podyum almıştı.

Ferrari’ye gideceği iddia edilen Valtteri Bottas, gelecek sezon Williams’da olmasa bile İngiliz takımın galibiyet alabileceği görüşünde.

Bottas “Bu yıl en iyi performansımızı gösteremedik. Ama gelecek sezon daha farklı olabilir”

“Williams’ın gelecek sezon galibiyet şansı olacaktır ve dolayısıyla şampiyonluk yarışında da yer alabilirler. Williams tarihi başarılar ile dolu efsanevi bir takım”

“Bu zamana kadar Williams pilotu oldum, ama gelecek sezon kesin burada olacağım diyemem. Yine de takım bensiz zaferler kazanabilir” dedi.

Bu açıklamayla beraber Bottas’ın gelecek sezon Ferrari’ye gideceği haberleri hız kazanacak gibi görünüyor.


Yorumlar

“Bottas: Williams Ben Olmadan da Kazanabilir” için 12 yanıt

  1. bu ne ego tatminidir arkadaş sen kimsinki..

    yok ben olmadan da kazanabilirlermiş sen daha massayı geçemedin dur bir kendine bak..

    verstap..ve bu f1 en kibirli tipleri

  2. Doğrusu: “Williams kazanabilecek bir takım, bu sene zor ama seneye kazanabilirler, yapabilirlerse bunun bir parçası olup olmayacağımı şu an bilmiyorum.”

    Williams Renault motoruyla, Pastor Maldonado’yla kazandı. Bottas Massa’ya beklenen farkı atabilseydi belki de kazanma şansı elde edebilirdi. Genç pilotlar bunlar içindir. Mclaren de Perez ve Magnussen’den Button’u geçemedikleri için vazgeçti.

  3. Ferrari Bottası tercih ederse büyük hata yapar, bottas massa ya üstünlük sağlasın önce, rai kesinlikle takımda kalmalıdır, eğer illa rai gidecekse, kesinlikle yerine hulk getirilmeli, şampiyonluk kapasitesi var adamda. Rai eğer bırakacaksa WRC’ye tekrar geri gelmeli, zevkli olur.

  4. iyi de Bottas, Williams sen varken de kazanmadı ki 🙂 Bu sene takım iki kez podyuma çıktı; Massa ile 1-1’siniz.

    Geçen sene 6 podyum sen, 3 podyum Massa.
    Geçen sene 0 pole sen, 1 pole Massa.

    1. burak karaküdük avatarı
      burak karaküdük

      Tam benim yazacaklarımı yazmışsın 🙂

    2. güzel yazmışssın. bide massanın geçen seneki şansızlığını eklersek.bottas geri planda kalırdı son yarışlarda massa bariz daha üstündü temiz yarışlar geçirdi. ilk yarı kabus gibiydi gerçekten.

  5. Kimi_in_Rai avatarı

    Bottası’n konuşmalari beni sinir ediyor. ‘Ben olmasam bile kazanır’ falan kendini büyük pilot mu sanıyor anlayamadım gitti… Zaten Williams’ın hatası seni 2012 yılda pilot olarak almasıydı bana göre Bruno Senna çok iyi bir iş çıkarıyordu.
    Ya açıklamasını okuyunca yine sinirleniyorum 🙂 🙂
    Bizim Kimi’nin koltuğunda kesin gözü vardır, Bottas seni hiç gözüm tutmadı 😡

  6. OtonomAktor avatarı

    Verstappen bir bu Bottas iki. Böyle ego görmedim ben. Lan sen orta sınıf bir pilotsun Williams dediğin 10 şampiyonluk almış en köklü F1 takımlarından biri. Ne senle beraber oldu bu takım nede sen olmasan yok olacak.

    1. Bence Bottas gayet efendi duruşlu bir pilot. Ego filan da yok adamda. Normal açıklamalar yapmış. Sorulan sorulara cevap veriyor. Durup dururken söylemiyor.

      1. Bence kendini beğenmiş bir açıklaması var. adam ben yokken bişeyler yapabilir demiş. sanki sırtında taşıyan bir pilot. başlıktanda belli. şampiyonluğu geçtim yarış galibiyeti yok bide 2010 dan bu yana takımda çalışıyor 1. liği geçtim pol pozisyonu bile yok . bensizde bişeyler yapabilir gibi imalı konuşuyor. daha massa ilk senesinde williamsta pol kazandı yarıştada iyi olabilirdi ama strateji hatasıydı. bottası çok şişirmişler. takımdan gitmesi williams için daha iyi olur 2016 da massaya yoğunlaşırlar.

    2. Okuduğunu anladığına emin misin ? Bence bi kere daha oku. Muhtemelen yanlış okudun çünkü.
      Adam kendini değil tam aksine Williams’ı övmüş ve alçak gönüllü davranmış, F1 pilotlarından görmeye alışkın olmadığımız şekilde. Gelip Bottas’a egoist demek tuhaf. Mantık bunun neresinde ?

      1. OtonomAktor avatarı

        “Bu zamana kadar Williams pilotu oldum, ama gelecek sezon kesin burada olacağım diyemem. Yine de takım bensiz zaferleri kazanabilir” bu zamana kadar sırtında taşımış iması var bu ifadede. Ayrıca tek bu söylemi için değil silverstone dan sonra 1-2 giderken takım emir verdi geçemedim yoksa kesin geçerdim diye konuştu Massa için. Sonra takım yarışma izni verince de geçemedi zaten. Ardından takım yanlış karar verdi bir daha olmaması için çalışmalıyız diye takımın kararını eleştirdi. Yarış sonunda 30 saniye fark yedi Massa dan. Daha dünkü çocuk Massa ya karşı bariz bir üstünlüğünü gösterememesine (hatta sıralama olarak da sayı olarak geride sanırım Massa ya karşı)rağmen bu konuşmalar ego dan başka bir şey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir