Ferrari, Pilot Akademisini Kuruyor

yazar:

kategori:

Ferrari Pilot Akademisi adını alacak bu yeni programda bir grup pilot seçilecek ve kariyerleri boyunca onlara destek sağlanacak. Bu destek sadece yarışlar için değil aynı zamanda onların kişisel gelişimlerini de içerecek.

Projenin yürütülmesinden sorumlu kişi Luca Baldisserri olacak.

Formula 3 Euro Series şampiyonu Jules Bianchi projenin ilk pilotu olacak. Fransız pilot bu ay Jerez’de takım adına teste çıkmıştı.

Ferrari patronu Stefano Domenicali, “Bu programın amacı belli; genç pilotlara bir gün F1’de Ferrari bayrağını havalandıracak gelişimi ve desteği vermek.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. guzel bir dusunce ama gercekten cok gec kalinmis bir durum ayrica umutbg kardes ben ferrarinin pilot gelistirme programindan yetisecek pilotlarin luis hamiltona degil yasayan efsaneye schumiye benzemesini tercih ederim

  2. Schumii Kimi avatarı

    "Bu destek sadece yarışlar için değil aynı zamanda onların kişisel gelişimlerini de içerecek."

    kişisel gelişimine dokunmasınlar lütfen yoksa Montezemello olduğu sürece dansöz pilotlar çıkar ortaya.

  3. Özellikle bu 2009 senesi içerisinde Ferrari bu genç pilot yetiştirme ihtiyacını ciddi şekilde farketti. Geç kalınmış ama doğru bir karar. Yeni İtalyanlar yetiştirilebilir ve bunlardan bir Lewis Hamilton çıkabilir böylece.

  4. Ferraridende Lewis Hamiltonlar bekliyoruz 🙂

  5. En sonunda Ferrari biraz aklını başpına almış sonuçta bu sezon gösterdiki bu gerekliydi her takımın böyle çalışmaları vardı Ferrariye de gerekiyordu ve sonunda dışarıdan pilot almaktansa kendi pilotunu yetiştirmek çok daha iyi bir şey

  6. Remzi Ersoy avatarı

    ne kadar güzel bi haber bu haber bnce ferrarinin genç pilotlara ne kadar öne verdiğini gözteriyo.

  7. Jeson Tahinciogluda olacak mı?

  8. geç kalınmış bir şey ama inş işe yarayacak bence bainchi de gelecek wadediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir