Vergne: Haas Koltuğu İçin İyi Bir Şansım Var

yazar:

kategori:

Jean Eric Vergne, Formula E’de mücadele edecek olmasına karşın 2016 yılında Haas’da yarışabilmek için iyi bir şansa sahip olduğunu söylüyor.

Fransız pilot “İki koltuk için üç aday var. Şimdi Haas’da yarışmak için oldukça iyi bir şansım olduğunu varsayalım. Formula E’de yer alacağım için bu konuda konuşmak için çok erken”

“Eğer orada olursam iki farklı mücadele edecek. Bu şekilde ne kadar süreceğini söylemek için henüz çok erken. Olması iyi olurdu, umarım bu sorunu çözebilirim”

“Ama bugün tabi ki Haas şansını yaratan Ferrari’ye ve Formula E’ye odaklanmış durumdayım” dedi.

Vergne, edindiği yeni tecrübelerin kendisini geliştirdiğini düşünüyor.

Vergne “Herşeyi kazandığı bir dönemde Red Bull gibi çok büyük bir ekip ile yakından çalıştım. Yedek pilot ve simülatör pilotu oldum. Onlarla çok büyük şeyler öğrendim”

“Sonra Daniel ile Toro Rosso’da mücadele ettim ve onu sıkı geçen yılın ardından yendim.”

“Ferrari benim için yeni bir çalışma felsefesi oldu. Tüm zamanların en büyük ekibi ile yeni bir felsefe hakkında çok şey öğrendim. Haas gelince bu tecrübelerim çok önemli olacak” dedi.


Yorumlar

“Vergne: Haas Koltuğu İçin İyi Bir Şansım Var” için 2 yanıt

  1. ilk sezonunda 2012 de Ricciardo dan fazla puan toplamış 16-10 puanlar. Sonraki sezon Vettel in yanına kimin gideceğine karar verileceği sezon Ricciardo nun gerisinde kalmış 20-13. “Doğru zaman doğru yerde olmak” sözüne güzel bir örnek olmuş. Vettel i ilk senesinde yenince iyice yıldızı parladı Ricciardo nun. Vergn ise Kvyatı yenmesine rağmen bir sonraki sezon Kvyat yaşından dolayı daha gelecek vadettiğinden Vergn in üstünü çizdiler. Vergn kaliteli bir pilottu bana kalırsa iyi bir koltuğu hak ediyordu, umarım bu şansı tekrar yakalayabilir.

  2. Ricciardo’yu yendim demesi bile içinde hala kırgınlık olduğunu gösteriyor. Redbull koltuğuna geçen Ricciardo oldu, koltuksuz kalan ise Vergne.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir