Vettel, Alman Spor Ödülünü Kaçırdı

yazar:

kategori:

Baden Baden’deki galada 750 ziyaretnin önünde 2009 F1 şampiyonasını 2. olarak tamamlayan Red Bull’un yıldızı, ödülü yüzücü Paul Biedermann’a kaptırdı.

Bu senenin dünya şampiyonasında 23 yaşındaki Biedermann, Ian Thorpe’nin 2002’den beri kırılamayan 400 metre serbest rekorunu kırmıştı.

Biedermann ayrıca 200 metrede de dünya rekoru kırmıştı.

Biedermann’ın 2009 başarısı 3.563 oy alırken Vettel’inki 2.034’te kaldı.


Yorumlar

  1. yusuf göbel avatarı

    sıze sukadar soylım bebek shumı yagmur adam genc alman o kadar ıyı kı pısttekı herkese hamılton kımı massa alonso gıbı ısımlere ıyı arac oldugunda hattını bıldırecek kadar ıyı ve ama haksızlık edıyosunuz

  2. FF neyini kendi hatasın bağlıyosun allah aşkına adam 2 yarış üst üste motor patlattı kaç tane mekanik arıza yuhh artık
    bunlardamı onun suçu…

  3. Bende onu diyorum işte Yusuf bey. Bu adama bebek schumi dedikleri içinmi şampiyon olmalıydı ? Onun içinmi iyi pilot. Unutmayalım ki Ralf de Schumacherin öz kardeşiydi.

    Vettelin elinde şampiyon olabilcek bir araç vardı. Bazı mekanik sorunlar yaşaması doğal Brawnda bazı sorunlar yaşadı. Ancak bunların hesabını yapmadan önce sezon başından beri Vettelin ne yapabilceğine ama yapamadıklarına bakalım. 11 puandan fazlasını sezonun ilk yarısında kendisi kaybetti. Bunu gözden kaçırmayalım.

  4. yusuf göbel avatarı

    vettel kesınlıkle bebek shumı ama vettelın daha ıyı bır motor kullanmalar4ı lazım reno motoru onu yarı yolda bıraktı ve brawn 324 yaparken vettel sadece 309 yapabılıyodu bu yaklasık 0.3 sanıye demek ve endıran nıvue cok ıyıbır teknık adam ama vettel bos pılot degıl button gıbı 6 yarıs cok ıyı olup ondan sonra abudabıye kadar podyuma cıkamıcak bı pılot degil ayrıyetten bu sıtedekı arkadaslarla daha once buttonun nasıl pılot oldugunu cok konusmustuk ve button eger dıger araclardan bır sanıye hızlıysa gıder ama arada 0.5 gıbı bır sanıye varsa asla baskıya gelemez bunu sezonun yarısından sonuna kadar gorduk

  5. yusuf göbel avatarı

    ff sana katılmıyorum monacodan sonra dıfuzor kullandılar ayrıyetten vettel cok ıyıbı pılot bunu tartısmaya bıle gerek yok o ondekını asla bırakmıcak ve devamlı zorlıcak bı pılot ben vettelı 2007 cın 2008 monza bve brazılyada cozdum hamıltonu gecısı unutulmazdı ve 2 motor yanması ve gec gelısen arac onu sampıyonluktan ettı ve oo bebek shumı bunu kımse unutmasın

  6. Bence Vettelin ciddi şekilde tartışılması lazım. Bu sene iyi performans gösterdiğini kimse iddea edemez. Ancak bu sene Vettel şampiyon olmalıydı diyen çok insan var.

    Neye göre şampiyon olmalıydı. Buttondan fazla olarak ne yaptı ki şampiyon olmalıydı. Puan tablosuna bakarsak 11 puanı kendi hataları ve başarısızlığına bağlayabiliriz. Hızlı bir otomobili vardı aracın hızlı olduğu yarışları kazandı. Ama bazende kazanamadı. Startta sürekli geriye düşüyor ve öndekilerden daha hızlı olmasına rağmen yükselemiyordu. Sonuç olarak Buttondan daha iyi iş çıkaramadı ve kaybetti.

    Vetteli Schuminin varisi olarak basının ön plana çıkardığını düşünüyorum. İyiyse bile kendisini ispatlaması gerekiyor.

  7. Şansa alınmış yarış galibiyetleri dışında bu sene kendi hataları ile kaybettiği şampiyonluğu (ki ilk şampiyonluk yarışınızda hata yapmanız oldukça doğaldır), Torro Rosso ile alınan puanları, ilk yarışında kendisinden Kubica'nın yerini doldurmak istenmesi ve onun da doldurması var. Bence fazla acımasız davranıyorsunuz Vettel'e karşı. Kendisi gelecek vaat eden, flaş genç pilotlardan. Bir kaç sene sonra Mercedes'e gelirse de şaşırmamak gerekir.

  8. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Neyi yardırdı, açıklar mısın..Şansa alınmış bir iki yarış galibiyeti dışında neyi var..Kurtların olmadığı yerde köpekler kendini kral zannedermiş arkadaş.Göreceğiz onu bu sene.

  9. yha ne konuşuosunuz siz be…

    adam o genç yaşında yardırdı valla…

    geleceğin rekortmeni…bir gün onu da saniyeler içinde olsa o arabanın içinde görmek milyonları televizyona gömecek görürsünüz…

  10. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Aynen, fazla şişirildi..

  11. Formula Bir avatarı

    iyi olmuş…çok büyüttüler bu adamı 🙂

  12. sağlık olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir