Bottas: Ferrari ile Mücadele Etmeliyiz

yazar:

kategori:

Bottas, Williams’ın Ferrari ile mücadele etmesi gerektiği görüşünde.

Ferrari sezonun ilk yarısında en iyi ikinci otomobil konumundaydı ancak zaman zaman Williams’tan yavaş kaldılar.

Williams şampiyonayı şuanda üçüncü sırada götürüyor ve Bottas’a göre daha iyi bir sonuç elde edebilmek için Ferrari ile mücadele etmeliler.

Bottas  ” Yarışta zaman zaman risk almak önemli, ancak bu aptalca bir risk olmamalı. Çok puan kazanmak ya da yarışı kazanmak için öncelikle yarışı bitirmelisiniz.”

“Sürekli çalışıyoruz. Artık zafer ve podyum için daha agresif olmamız gerekiyor. Bir gün bunu göreceğimizi düşünüyorum”

“Mercedes’in önemli bir avantajı var. Ne olursa olsun Ferrari ile savaşabilecek güçte olmalıyız. Açıkçası onları yenmenin tek yolu onlara yakın olmak”

“Bu yıl birkaç kez podyuma çıktık. Ama daha fazlasına ihtiyacımız var. Yine de sezon başında  geçen yıla oranla daha fazla puan kazandık. Mühendislerimiz yeni güncellemeleri hazırlamaya çalışıyor ve bunların istediğimiz seviyede ve hızda olması gerçekten önemli”

“Bu yıl zafere ulaşmak kolay olmayacak. Ama bunu yapmak için çalışacağız” dedi.


Yorumlar

“Bottas: Ferrari ile Mücadele Etmeliyiz” için 2 yanıt

  1. Araçların ses sorununu da unutmamak gerekir. Sivrisinek sesi hiç cazip olmadı. eskiden araçlar tam gaz gittiğinde ekran sesini bile kısabiliyorduk. şimdi sesi arsanda hiçbir şey değişmiyor….

  2. eskiden ölü sezonda çok daha fazla haberler oluyordu bu sitede, ülkede bu spora olan ilgi gerçekten azaldı sanırım. test yasağı drs zırvaları benzin ikmal yasağı. hatta kers olayı, geriden takip zorluğu izlenirliği öldürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir