2016’nın Tek Yeni Takımı Haas Olacak

yazar:

kategori:

FIA’ya göre, 2016 yılında Haas dışında herhangi bir yenide takım olmayacak.

FIA, mayıs ayı sonunda yeni bir Formula 1 takımı aradığını söyleyerek başvuruları açmıştı.

Bunun ardından GP2 takımlarından ART’ın McLaren’in B takımı olarak Formula 1’e gireceği iddia edilmişti. Ancak şuana kadar yeni bir takım açıklanmadı.

FIA’dan bir sözcü “Kapsamlı ve titiz şekilde çalışıyoruz. Başvuru yapanların hiçbiri yeni ekip kriterlerine uymayı başaramadı ve bu yüzden herhangi bir yeni ekip olmayacak” dedi.


Yorumlar

“2016’nın Tek Yeni Takımı Haas Olacak” için 5 yanıt

  1. Ahmet Dönmez avatarı

    hayaller gerçekler durumu yine, sözde daha çok takım daha çok motor üreticisi girecekti spora oysa var olan takımlar/motor üreticileri bile çekilmeyi gözden geçirir oldu, bi Minardiyi düşünüyorum mesela Alonsoyu Webberi kazandırdı Formula 1 e keza Maurissa Bianchi yi kazandırdı yakın dönemden aklıma gelenler bunlar bazen diyoruz adamlar hep sonuncu zaten neden yarışıyorlar ki ama şu an milyonlarca hayranı olan sürücüleri Formula 1 de yarışma şansı sunan takım bunlar, bi şekilde bu sayıyı artırmak lazım diye düşünüyorum ve tabi bu takımları ayakta tutmaya yardımcı olmak için paralı pilotlar değilde paralı sponsorları piste çekmeli benim izlediğim kadarıyla şu an sponsor anlamında en kısır dönem, birçok sponsor bu işten çekilmeye başladı saçma sapan politikalar yüzünden Formula 1 in çevreci yada alkol, tütün reklamı almayıp sosyal mesaj verme gibi bi misyonu yok burda insanlar mücadele,rekabet, hız, yetenek, strateji görmek istiyor yoksa eminim bu tür politikalar kimsenin umurunda değil…

    1. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
      YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

      HRT vardı.Daniel Ricciardo HRT’den çıkma.

      1. Ricciardo HRT’den çıkmadı. HRT bir pilotunu kovdu, Red Bull’da o pilot yerine Ricciardo’yu yerleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir