2015 MotoGP Brno: Lorenzo Pole’ü Rekorla Aldı!

yazar:

kategori:

2015 MotoGP Dünya Şampiyonasının Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde yapılacak yarış öncesinde pole pozisyonunu Yamaha pilotu Jorge Lorenzo aldı.

Antrenmanlarda güçlü performansıyla dikkat çeken ve son antrenman seansında da zirvede yer alan Lorenzo, 1:54.989’luk derecesiyle pist rekorunu kırdı ve pole pozisyonunun sahibi oldu.

Antrenman turlarının bir diğer hızlı ismi Marc Marquez sıralama turlarını ikinci sırada tamamlarken, sıralama performansını geliştirme sözü veren Valentino Rossi üçüncü sırada yer aldı.

Marquez ile Lorenzo arasındaki fark 0.1 saniye, Lorenzo ve Rossi arasındaki fark ise 0.4 saniyeydi.

Iannone, Rossi’yi 0.037 saniye geriden dördüncü sıradan takip ederken, Bradley Smith beşinci, Dovizioso altıncı, Vinales, yedinci, Pol Espargaro sekizinci, cuma günü kaza yapan ve ayak bileğindeki sakatlığa rağmen piste çıkan Dani Pedrosa dokuzuncu ve Cal Cruthchlow onuncu oldu.

CMc5lopW8AAH5Ly CMc5lo9WsAAhWsM CMc5lg2WgAEfAkg

 


Yorumlar

“2015 MotoGP Brno: Lorenzo Pole’ü Rekorla Aldı!” için 9 yanıt

  1. sağ ol Vale46 teşekkür ederiz.

  2. motogp nerden izleyebiliriz yardımcı olacak arkadaş varmı saygılar..

  3. Bakalım Marquez 4’te 4 yapabilecek mi yarın

  4. Yarın güzel yarış olur.

  5. Dr. Nihayet uyanmış. 3. lük iyi bir pozisyon.. ama arada çok fark var lorenzo ile… Dr. bu sene şampiyonlukla taçlandırmalı. Armstrong rezaletinden sonra sporda bir tek dr. Kaldı idol olarak…

  6. Lorenzodan galibiyet bekliyorum artık.

  7. Yine Lorenzo’nun önde alıp götüreceği bir yarış olabilir…Bu durumdan sadece pisttin yapısı ve Marquez+Rossi’nin ilk iki viraj sonunda Lorenzo’nun arkasında kalabilirlerse engel olabilirler..

  8. Sonuç olarak yarın çok iyi bir yarış bizi bekliyor Potansiyel üç şampiyonluk adayı ilk çizgide

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir