"Toplu Araç Tanıtımı İptal Ediliyor"

yazar:

kategori:

Maliyetlerin düşürülmesi için FOTA, 2010 araçlarının tanıtımı için tek bir etkinlik üzerine anlaşıldığını açıklamıştı.

Plana göre etkinlik, Valensiya’da Ocak ayının son haftasında, sezon öncesi ilk grup testlerindne önce yapılacaktı.

Kaynaklar, etkinliğin bütçesinin 2 milyon avro olduğunu öne sürüyordu. Bu durumda 13 takım düşünülürse takım başına sadece 150.000 avro civarında bir miktar masraf olacaktı.

Bununla birlikte küçük takımların, büyükler yanında gölgede kalma endişesi de gündeme gelmişti.

Şimdi ise Auto Motor und Sport’un haberine göre lojistik nedenlerden etkinlik iptal eidliyor.

Auto Motor und Sport’a göre iptalin asıl nedeni, bazı takımların, muhtemelen Lotus, USF1, Virgin ve Campos’un, araçlarının o tarihe yetişmeyecek olması.

Ayrıca haber, takımların artık kendi etkinliklerini düzenleyeceğini ama maliyeti düşük daha az gösterişli olacağını belirtti.


Yorumlar

  1. tek tek tanıtsalar 2 milyon € tutmaz heralde 🙂 zaten uzun zamandır görkemli bir lasnman yapılmıyor. Ya fabrikada tanıtılıyor yada test günün sabahında 😀

  2. yalnız başlarına olan lansmanlar daha iyi oldu. Mclaren dan yine eli yüzü güzel bir lansman bekliyoruz.Birde tek tek daha da bir heyecanlı oluyor gibi. İyi oldu bence..

  3. "Auto Motor und Sport'a göre iptalin asıl nedeni, bazı takımların, muhtemelen Lotus, USF1, Virgin ve Campos'un, araçlarının o tarihe yetişmeyecek olması."

    Haberin bu bölümü Bernie Ecclestone'un düşüncelerine referans gösterilebilir. "Yenilerden 2'si yarışmaya bilir…"

  4. Aslında McLaren ve Ferrari birlikte bir lansman yapsa süper olur. İki ezeli rakip aynı ortamda gövde gösterisi yapar. F1 için mükemmel reklam olur!( bir günlüğüne de olsa)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir