Haas 2016 İçin 10 Pilotla Konuşuyor

yazar:

kategori:

Gelecek sene Formula 1’e girecek olan Haas takımı, ilk sezonu öncesinde 10 pilot ile görüşme yapıyor.

Eylül ayı sonuna kadar pilot kadrosunu belirlemek isteyen takımın bu kararını, pilot pazarındaki belirsizlik zorlaştırıyor.

Ferrari’nin yedek pilotu Esteban Gutierrez listenin başında yer alırken Nico Hulkenberg’in de listede yer aldığı ancak Force India’nın onunla devam etmek istediği düşünülüyor.

Takım için adı anılan diğer isimlerden bazıları Toro Rosso’nun eski pilotu Jean Eric Vergne, GP2 pilotu Alexander Rossi.

Haas takım patronu Steiner “Yaklaşık 10 pilot ile görüşüyoruz. Bazıları listenin başında, bazıları sonunda yer alıyor ancak aynı zamanda kimin müsait olduğunu görmek istiyoruz.”

“Aslında kimin müsait olduğunu anlamak zor çünkü kimin nereye gideceği belli değil.”

“Yaz sonuna kadar karar vermek istiyoruz çünkü ancak bu şekilde pilotumuzla hazırlanabiliriz. Aracın pilota uygun olması lazım.”

“Bu yüzden eylül ayı sonuna kadar en azından bir pilot için kararı vermiş olmamızı umuyorum. İdeal olarak ise ikisine de karar vermiş olmalıyız.”

“Ancak ilginç adaylarımız var. Bu bizim için çok hoş. İyi isme sahip pilotlarla ciddi görüşüyoruz bu yüzden onlardan bazılarını kapmayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Haas 2016 İçin 10 Pilotla Konuşuyor” için 5 yanıt

  1. MuhammedAlonso avatarı
    MuhammedAlonso

    vergne i alın kesinlikle birde Kobayashi veya Petrov olsa ama hayaller hayat.. neyse hayırlısı olsun

  2. Haas sanki fabrika takımı. Amma çok haber ediliyor. Şasisini Dallara’nın tasarlayacağı bir küçük takım daha. En iyi ihtimalle Sauber’le denk olurlar ki Sauber kadar güçlü fabrikaları, rüzgar tünelleri de yok.

    Ufak bir hatırlatma: Dallara en son hangi takıma şasi tasarlamıştı? HRT.

  3. Buraya yazıyorum gean eric vergne ve pascal wherlein ( doğru mu yazdım 🙂 Haas 2016 pilot kadrosu

    1. pascal wehrlein mercedes grubundan niye alsınlar ki Ferrari yle çalışacak ekip olarak Haas. Gutierrez Vergn olabilir bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir