Brawn: Schumacher Hâlâ Kazanabilir

yazar:

kategori:

Ferrari’deki uzun birlikteliğin ardından Mercedes GP’de de birlikte çalışacağı Alman pilot hakkında konuşan Brawn, “Michael’e bu soruyu sordum ve yapabileceklerini bilebilecek en iyi kişi kendisi. Ona güveniyorum ve o da bana bunu yapabileceğini söylüyor.”

“O daima kendini eleştirmeyi bilmiştir, ne yapabileceğinin farkında olan bir adamdır. Ben şu anda çok rahat ve güvende hissediyorum. Michael’e güveniyorum ve boşa çıkmayacağını biliyorum.” dedi.

Brawn, Schumacher’i takıma getirmek için Schumacher’e yol verildiği iddialarını da kabul etmedi.

“Durumun bu olduğunu düşünmüyorum. Jenson için bir çözüm bulmak adına çaba sarf ettik ve işe yaramadı. Jenson sonunda kendi kararını verdi ve kalmamayı tercih etti. Onu takımda tutmak için çok çalıştık ama mümkün olmadı.”

“Jenson’a karşı sadakatim vardı ama durum kötüye girince Michael ile görüşmeye başladım ve işler bu şekilde gelişti.”

“Michael ve ben yıllardır çok yakınız. Ferrari ile yarışamadığında yaşadığı hayal kırıklığını gördüm, hâlâ bu spora ne kadar tutkulu olduğunu gördüm. Michael’ın takımın bir parçası olmasından çok büyük heyecan duyuyoruz.”


Yorumlar

  1. Anlaşmanın çok daha gecikmeden yapılması önemliydi artık aracın Schumacher'in istediği özelliklerde hazırlanması için epey yeterli vakit bulunmakta…
    Bu ikili de bir şey var geçmişleri bize bunu gösterdi bundan sonrasını görebilecekmiyiz bilemiyoruz…

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Schumi Ross'un olmadığı bir takımda olsaydı şüphelerim olabilirdi. Ama Ross Brawn – Schumi ikilisi olunca güvenim tam. Hoşgeldin Efsane 🙂

    Artık gridde iki takımım var %60 Ferrari %40 Mercedesçiyim 🙂

  3. 2 efsane harikalar yaratacaklardır

  4. Bu gün hatta son zamanlarda aldığım en güzel haber,tek sorun marta kadar bekleyecek olmamız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir