Rosberg: Özel Hayatınızın Etkisi Var

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Formula 1’de başarılı olabilmek için özel hayatına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyor.

Rosberg, Macaristan GP’sinin ardından şampiyona lideri Hamilton’ın 21 puan gerisine düşmüş ve üçüncü Vettel ile arasında 21 puan kalmıştı.

Bununla birlikte Hamilton bu 1 aylık yaz tatiliğinin çoğunu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ile  geçirdi ve Hamilton’ın özellikle karnavaldaki görüntüleri pek çok hayranı tarafından eleştirildi.

Toto Wolff Hamilton’ın tatil fotoğrafları için “O şuanda tatilde. Herkes bu zamanda yalnız bırakılma hakkına sahiptir” ifadelerini kullanmıştı.

Rosberg ise hamile eşiyle beraber daha sakin bir tatil geçirdi.

Rosberg “Özel hayatınızın bir etkisi var. Doğru dengeyi bulmalısınız. Yenilenmiş bir zihin ile yarış hafta sonuna girmek gerkeiyor”

“Zaman zaman bu konuda birşeyler okuyorum. Kendimi konsantre etmeye çalışıyorum. Kafanın içinde başka saçmalıkların olmaması çok önemli” dedi.

Hamilton ve Rosberg ikilisi geçen yılki yaz tatilinin ardından Belçika’da temas yaşamış ve bu temas yıl boyunca konuşulmuştu.

 


Yorumlar

“Rosberg: Özel Hayatınızın Etkisi Var” için 7 yanıt

  1. Lewis eğlencenin cılkını çıkardı artık bir yerde patlayacak ama ne zaman

    1. Bence patlamayacak hanımefendi en azından bunca yıllık izleyici tecrübemle söylüyorum patlamasının sebebi özel hayatı olmayacak, yeni prosedüre (kalkış ve debriyaj) alışamamak veya acaba bu prosedüre spada yenik düşerse morali bozulur demoralize olur mu diyorum ben ve hemen arkasında fırsat kollayan rosberg ve ferrarilerin kazanma isteği baskısından ötürü eline yüzüne bulaştırır mı ? Ben bunları merak ediyorum . Özel hayatının hiç katkısı olmaz şuan yapabileceğimbişey de yok kimse araca oturup antrenman da yapamadığına göre . Ben lewiste şunu görüyorum bir çocuk gibi bazen elindeki şekeri çekip aldığınızda sizi kovalarken sağa sola vurup biraz öfkeli olarak ya kendine ya içinde bulunduğu plana ve/veya organizasyonun çıkarına zarar veriyor . Macaristanda raikkonen ve vettel gibi temiz taraftan kalkmasına rağmen rosberg kimi vettele geçildikten sonra rosbergi geçip bir an önce kırmızılara yaklaşıyım mantığıyla aşırı sıkıştırınca limiti aşıp kendini çakıl havuzunda bulabiliyor bence tek aıkıntısı her zaman soğukkanlı olamıyor .

      1. Ha benim tahminim sezonun 2. Yarısından itibaren hiç bişeyi görmeden veya hiç acımadan daha ezici domineler seyrettirecek bize . Çünkü bilenmiş durumfa yani mental açıdan fazlaca müsait ve rahat

      2. @7kimi
        Soguk kanlı olamamasın dan ve yine eskiden oldugu gibi acele davranmasından dolayı patlayacagını düşünüyorum.Lewisi yıllardır desteklerim canı gönül den ama patlaması tek bir hata ya bakar.Bu hafta sonu yarış var adam yine gezmeler de kafa başka yerlerde.

        1. Ama lewiste şu da var bir kere büyük bir hata yapsın spa da patlasın sonrasında hemen bir acil geri dönüş butonuna basıp işleri italyada yoluna koyacaktır. Farzı misal yani.

          1. Dogrudur onuda yapar karaoğlan 🙂 ama ben cidden patlamasını istiyorum bir silkinip kendine gelsin şuan işleri çok hafife alıyor gibime geliyor.

  2. “Nico hit me” 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir