Schumacher: "Ferrari Her Zaman Kalbimde Olacak"

yazar:

kategori:

İtalyan basını aracılığı ile Ferrari taraftarlarına seslenen Schumacher, takıma ve onu sevenlerine övgülerde bulundu; gelecekte kendisini tekrar desteklemelerini umduğunu belirtti.

Schumacher: “14 yıldır Ferrari’nin bir parçasıydım ve 14 yıl boyunca Ferrari de benim bir parçamdı. Ferrari’nin büyük bir parçası her zaman kalbimde yer alacak. İtalyan Ferrari taraftarlarından uzun yıllardır gördüğüm kendini adama, güç ve samimiyeti daima düşüneceim”

“Sizler tarafından hoş karşılandığımı hissetmiştim. Pistte mücadele ederken ve sizinle zaferler sonrası sevinirken, size tutku ve keyif vermeye çalıştım”

Schumacher, Ferrari’de çok şey öğrendiğini ve takımın 2010’da güçlü birr sezon geçirmesini beklediğini de ekledi.

Schumacher: “Ferrari’de geçirdiğim yıllarda bir çok arkadaş edindim ve çok şey öğrendim. Almanya’da, bir şeyle yüzleşme yolu olarak dikkatli bir şekilde şunu benimsedim ve bunun altını çizdim: Kaçınılmaz bir şeyde sızlanmak yerine bunun iyi ve keyif verici tarafını görülmeli”

“Şimdi benim için yeni bir dönem başlıyor. Pistte Ferrari’ye karşı büyük saygı ile yarışacağım. Bunun zor bir mücadele olcağına inanıyorum. Aslında Ferrari’nin, tarihi gücünü göstereceğinden eminim. Çünkü bu çocukların neler yapabileceklerini biliyorum”

“Beni takip eden herkese teşekkür etmek istiyorum. İki Ferrari pilotunun yanında eğer o sınırsız sevginizden bana da vermeye devam ederseniz mutlu olacağım”


Yorumlar

  1. 3 yıl sonra ferrariye geçer.Orada tamamen f1 i bırakır.Meredeste(zorunlu olmassa)Ferrari de bırakır f1 i

  2. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Bir röportajda Alonso'ya " senin için geleceğin Schumi'si diyorlar,ne diyorsun?" diye sordular, Alonso'da "Ben kimse gibi olmak istemiyorum, ben Alonso olarak anılmak istiyorum" diye cevap verdi.( veya aşağı yukarı böyle)
    valla öyle veya böyle 2006 sezonunda birbirine yakın araçlarla Schumi ve Alonso yarışmış kazanan Alonso olmuştur. Umarım 2010'da yine yakın araçlar olur ve yine Alonso kazanır… Kılı tüyü bırakında olacakları bekleyin!

  3. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bırakın bu alonso şumi yi yendi laflarını, alonso şumi nin kılı olamaz bu gerçeği görün artık. adam 7 değil 17 kere şampiyon olsa aynı şeyleri söyliceksiniz pes doğrusu.

  4. son cümlesi güzel olmuş 🙂

  5. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    aslında o mesele kapanmıştı ama 😀
    umarım ferrari ve mercedes birbirine denk araç yapar:D:D

  6. Asıl mücadele Schumi – Alonso arasında olacak. Yarım kalmış bir mesele vardı Schumi onu halletmeye geliyor 🙂

  7. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    bırak bu hayal dünyasını.alonso massa ve schumi rosberg kapışsın.sen gerçeklik krizine gir =)))

  8. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    -14 yıldır Ferrari'nin bir parçasıy(dım)
    -14 yıl boyunca Ferrari de benim bir parçam(dı).

    Senin Ferrari için di'li geçmiş zamanda cümle kuracağını rüyamda görsem inanmazdım.

    Almanya'da yaşanan çılgınlığı ise düşünemiyorum. İlk yarış için, senin Hamilton ile kapışacağın an için ölüyorum. 2 Mercedes ve dünyanın en iyi aktif 2 sürücüsü Allah'ım sen aklımıza mukayet ol.

    Hakkinen-Schumi sonrası ilk defa gerçek birşeyler göreceğiz galiba.

  9. profesyonellik ve içtenlik

  10. biyerde okumuştum. sıkı bir tifosinin duvarında bir schumi birde gilles villeneuve ün posteri asılıdır diye. ben alonso nun bunu başarıp başaramayacağını merak ediyorum. ama schumi nin bu hamlesi alonso nun işini bi nebze kolaylaştırdırdı sanki. schumi nin boşluğunu alonso doldurabilirse -ki bence bunu başaracak- tifosiler eski pilotlarına karşı şavaşıp kazanan bir alonso gördüklerinde alonso yuda o seviyeye çıkaracaklardır gönüllerinde. alonso bizim gönlümüzde her zaman 1 numara ama italyanların gönlüne de girebilmesi çok önemli.

  11. Schumacher oldukça duygusal bir açıklama yaparak, kalbindekileri söylemiş. Duygu sömürüsü yapıyor gibi bir art niyet aramamak gerek. Uzun süre Ferrari'de yarışmış, kırmızı renkle özdeşleşmiş bir pilottan başka nasıl bir demeç bekleyebilirdiniz?

  12. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    Beni takip eden herkese teşekkür etmek istiyorum. İki Ferrari pilotunun yanında eğer o sınırsız sevginizden bana da vermeye devam ederseniz mutlu olacağım" evet aynen öyle schumi.önce alonso sonra massa sonra sen.

  13. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sevgimiz Saygımız seninle Olacak Yüce Kral.. Her zaman doğru işler yaptın,, Eğer içindeki yarış ruhu ölmemişse Biz her zaman yanındayız..

    Kralım yeni Fetihlere çıkyor tabi ki yanındayız

  14. el_fanı_alonso 1 yıllık anlaşma imzalamadıki 3 yıllık anlaşmaimazaladı yanlış hatırlıyor olabilirsin http://www.trf1.net/formula1_haberler/11797-resmi-schumacher-donuyor-haberi.html burayı okursan burda yazıyor

  15. hiçte duygu sömürüsü değil alacağını almış ferrariden vereceğini vermiş 5 kere dünya şampiyonu olmuş bu takımda daha ne olsun 2010 kesin mercedes güçlü olacak dır hatırlatırımki suminin taraftarı tek italyada yok her yerde var bence süper bir açıklama beni unutmayın demiş kısacası ama ferrarinin geçmişinede bakıldığında schumaher dönemi en paralak dönemi monte schumaher ile hava atardı hep.

  16. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    sömürü değil de gönderme olmuş Ferrari ye.Mercedes gp ile Bir yıllık anlaşması, bir yıl sonra massanın sözleşmesinin bitmesi, Ferrari den ilerde yine destek bekliyorum demesi, Şumi nin düşüncesini ortaya koymaya yetiyor: 2011 de Alonso ile aynı takımda olmak. umarım öyle de olur. tabii bu önümüzdeki sezon Massanın, Vettel in, ve Şuminin çıkaracakarı işe bağlı.

  17. sömürü olsa, schumiye gönül veren kişilerin kalbine inemez… 2 ferrari pilotunun yanında değil, önünde sevilcek bir çok taraftara göre. İnş takımlarda ferrari pilotlarda schumi kazanır…

  18. ah o yıllar aklıma gelıyo alonsoyla cekıstıgı.schumacher basarılı olamasada mercedeste f1 e katkısı buyuk olacak kimi gıdınce hakıkaten f1 sevgısı kalmamıstı ıcımde schumı nın gelmesıyle bı nebze olsun arttı

  19. mert merter avatarı

    :)) Gider ayak iyi is cikarmis duygu sömürüsü tabiki

  20. biraz duygu sömürüsü gibi geldi ama neyse.

  21. Nerede olursan ol sende bizim kalbimizdesin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir