Grosjean 2016’da Ferrari’ye Geçmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, gelecek sene için Ferrari’de boş koltuk olmasa da 2016’da Ferrari gibi kazanan bir takımda olmayı hedeflediğini işaret etti.

Kimi Raikkonen’in anlaşması 2016 için yenilenmeden önce Ferrari koltuğu için Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas ve Nico Hulkenberg gibi isimlerin adı anılıyordu.

Bugünkü basın toplantısında Grosjean, kendisini de bu isimlerin arasına koydu.

Grosjean “Ferrari’nin istikrar istemesini anlayabilirsiniz. Geçen sene çok fazla değişiklik yaptılar ve Kimi hala gerçekten iyi bir pilot.”

“Tabi ki yarış pilotu olarak kırmızılar içerisinde yarışmak özel bir şeydir.”

“Padok küçük ve her zaman diğer takımlarla konuşursunuz. Onlar çok uzakta değiller.”

“Gerçekten kazanabileceği bir araçta olmak isteyen bir kaç genç pilot var. Ricciardo geçen sene kazandı. Bottas, Hulkenberg ve ben yarışlar kazanabileceğimiz yerde olmak istiyoruz.”

“Sporu bu yüzden seviyoruz. Burada olmak ve istediğimiz şeyi yapmak istiyoruz.”

“Kazanmak için sabırlı olmanız ve ilk virajda zorlamamanız gerektiğini öğrendim. Belki dünya şampiyonu olmak da aynı şeydir.”

“Son seneler pilot pazarı açısından oldukça muhafazakar oldu. Zamanınızı beklemeniz lazım. Bu oyunun bir parçası. Yapabileceğiniz en iyi şey iyi sonuçlar alıp bir gün değişiklik olacağını ummak.” dedi.

30 yaşına yaklaşan Grosjean “29 yaşındayım. 35, 36 yaşıma kadar F1’de olursam harika olur. Ardından Le Mans’ta kazanmaya çalışmak isterim.” dedi.

 


Yorumlar

“Grosjean 2016’da Ferrari’ye Geçmeyi Hedefliyor” için 5 yanıt

  1. Şaka maka pilot kadrosu artık yenileniyor. Ben izlemeye başladığım zamandan kimse kalmadı, 2000’lerin başından da Alonso, Raikkonen, Massa ve Button kaldı ve hepsi kariyerlerinin sonundalar. Rosberg bile en eskilerden.

  2. Hulkenberg büyük bir ihtimalle gelmez iki Alman pilot istemez Ferrari. Bottas da gelmesin. Grosjean iyi bir ikinci pilot olabilir ne zaman isteseler pozisyonunu verebilecek bir pilot. Ne kadar Ferrari olsa da iyi bir maddi gelir getirebilir takıma

  3. Yoklan bu iyi çocuk seviyorum grosjeanı da kendinden daha yetenekli ricardo hulkenberg gibi pilotlar varken

  4. Romain bi’ dur kardeşim ya daha Hülkenberg gelecek sana n’oluyor?

  5. Alpay Rüzgar avatarı

    iyi bi 2. pilot olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir