Bottas, Ferrari Söylentilerine Sert Çıktı

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, son aylarda Formula 1 geleceğine dair çıkan gereksiz ve adil olmayan iddialara ateş püskürdü.

Williams pilotunun adı 2015’te Ferrari pilotu Kimi Raikkonen’in yerine anılıyordu ancak Raikkonen’in takımda kalacağının açıklamasıyla bu iddialar boşa çıkmış oldu.

Bottas “Gereksizdi çünkü söylenenlerin çoğu doğru değildi. Bunlar takımla olan ilişkim için iyi olmadı. Bu tür söylentiler adil değil.”

“Artık her şey benim için, Williams ve Kimi için daha kolay olacak. Artık gerçekler var ve söylentiler yok. Raikkonen anlaşması her şeyin söylenti olduğunu doğruladı. Benim için değişen bir şey yok.” dedi.

 

 

 

 


Yorumlar

“Bottas, Ferrari Söylentilerine Sert Çıktı” için 7 yanıt

  1. Bottas’da haklı. Herkes Ferrari’de yarışmak ister.

  2. yeme bizi mülayim.

  3. Kimi’nin kalacağı belli olmadan önce söyleyecektin bunu. Şimdi geç olmadı mı?

  4. Bu adam ne zaman çıktı dedi asılsızdır Ferrariye geçme gibi bir durum söylentiden ibarettir diye . Bu demedi mi bişeyler var ancak kesinleşmiş değil görüşmeler sürüyor demekle arada bir görüşmenin bulunduğu söylenti olmadığını çıkıp doğrulamadı mı iyice uyuz oldum şimdi bu yumurta kafaya

  5. Bu ne la hahahahahaha :)) bu ne anlatıyo

  6. Ahahahahahahhaa n’oldu Bottas efendi Kimi’nin sözleşme kesin değilken Williams sensiz de yapabilirdi hani? Şimdi olmuyor mu.

  7. Ulan geçenhaftaya kadar ne olcagi belli ddeğil falan filan diyodun noldu??Kiminin koltuğunda gözün oldugu cok açıktı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir