“Raikkonen Maaşında İndirimi Kabul Etti”

yazar:

kategori:

İtalyan basını, Raikkonen’in takımda kalmak adına maaşında indirime gittiğini yazdı.

Ferrari’nin Raikkonen’in yerine Bottas’ı düşündüğü ancak İngiliz takımın Bottas’ı bırakmak için talep ettiği miktarın yüksekliği nedeniyle bu transferden vazgeçtiği biliniyor.

Ve İtalyan takım çarşamba günü Raikkonen’in sözleşmesini uzatarak transfer spekülasyonlarını henüz sezonun orta noktasında bitirmiş oldu.

La Gazzetta dello Sport’a göre 35 yaşındaki Raikkonen, maaşında 11 milyon euroluk bir indirime gitmeyi kabul etti ve yeni anlaşma imzalandı.

Sky’dan Carlo Vanzini “Raikkonen kararı çok mantıklı bir çözüm oldu. Ferrari tüm dikkatini araca veriyor. Kimi hem bu yıl, hem de gelecek yıl oldukça hızlı oalcak. Kısa sürede yeniden rekabetçi olmayı başaracaktır” dedi.

Autosprint’den Roberto Chinchero ise “Bu anlaşmadaki en önemli faktör Williams’ın Bottas’ı bırakmak için talep ettiği miktar. Ama Ferrari’nin şuan ki felsefesi, yükselen takım ruhu ve Sebastian Kimi’nin en büyük destekçileri”

“Maurizio’nın dediği gibi şimdi Kimi’nin bu güveni boşa çıkarmaması gerekecek” dedi.


Yorumlar

““Raikkonen Maaşında İndirimi Kabul Etti”” için 3 yanıt

  1. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    Son iki yıllık performansından sonra 11 Milyonluk indirim az bile…Neyse hayırlısı olsun artık.

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Bazı F1 pilotları sadece performansa göre para kazanmazlar. Sen bu mantıkla izlersen daha çok şey sana saçma ve yersiz gelir.

    2. Ne yapsın kardeş bu adamın kim olduğu ne olduğu belli f1 deki en popüler pilotla çalışıyorsun ve o pilot elinden gelen herşeyi yapmaya gayret gösteriyor adama verilen paraya da mı göz diker oldunuz yazıktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir