Hamilton: Yeni Bir Yaşam Tarzım Yok

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, özel hayatı nedeniyle yapılan eleştirilere rağmen kendisini savunuyor.

Hamilton’ın özellikle Nicole Scherzinger’den ayrıldıktan sonra pek çok F1 pilotuna göre farklı giyinmesi ve son olarak Rihanna ile aşk yaşaması gözleri İngiliz pilota çevirdi.

2008 ve 2014 dünya şampiyonunun Rihanna ile katıldığı festival ise hayranlarının yoğun eleştirilerine sebep oldu.

Özel hayatı hakkında konuşan Hamilton “Hayır benim yeni bir yaşam tarzım yok. Sadece daha fazla görünüyorum. Bon birkaç yılda olduğundan daha iyi çalışıyorum” dedi.

Rihanna-Hamilton-750x500

İngiliz pilot Mercedes’in şampiyonluk için çok çalışması gerektiğini vurguluyor.

Hamilton “Kesinlikle bir anvataja sahip olduğumuzu hissetmiyorum. Doğal olarak kazanmak ve önde kalmak için çalışmalıyız. Diğer takımlar da çok çalışıyor ve kolay olmayacak. Onlar zorluyor ve kazanmak için çok çalışmak zorundayız” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: Yeni Bir Yaşam Tarzım Yok” için 3 yanıt

  1. Bir de kesinlikle bir avantaja sahip olduğumuzu düşünmüyorum demiş ulan garajdan kalkıp yarış alacak makineniz var daha ne acantajından bahsediyosun kalk git williams koltuğuna otur o zaman

  2. Hadi ordan Nicole’le birlikteyken üst düzey yaşıyordun.Şuan rezillik abidesi oldun.Sevenlerin bile seni eleştiriyorsa oturup düşünmen lazım.

    1. Aynen gerçekten çokça saygı duyulan güzek bir portre çiziyolardı nicole scherzinger ile şuanda heehey nerde o eski saygın aile babasıymışçasına eda 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir