Ecclestone, Klien'in Sauber'de Yarışmasını Umuyor

yazar:

kategori:

Son iki sezondur Hinwil kökenli takımın test pilotu olan 26 yaşındaki Klien’in, Sauber koltuğu için Pedro de la Rosa ve Nick Heidfeld ile zorlu mücadelede olacak.

Test pilotu olmadan önce Jaguar ve Red Bull ile 48 yarışa katılan Avusturyalı, Le Mans takımı Peugeot ile 2010 anlaşmasına uzak durduğunu çünkü F1 koltuğu umudunun bulunduğunu söylemişti.

Ecclestone: “Eğer Christian, Sauber koltuğuna geçerse bu harika olacak.”

“Christian’ı her zaman desteklemişimdir, onun için (Sauber) kesinlikle iyi bir takım olacaktır.”


Yorumlar

  1. yalnız bu sene berni ne dediyse hemen hemen tuttu.yabana atmamak lazım.

  2. işe bak;adam mercedese gececek derken koltuk bulamıcak,umarım reno veya sauberde koltuk bulabilir,heideldsiz bir grid görmeyiz umarım…

  3. haberde o kismi atlamislar ama bernie bu aciklamayi avusturyali bir tv kanalina yapmis, klien de avusturyali, bilmem durumu anlatabildim mi?

    sauberde sponsor durumlari hicte iyi degil su an. bu yuzden 2. koltugun para getiren birine gidebilecegi soyleniyor. santander sebebiyle de la rosa, ferrari istiyor diye fisichella veya rus sponsor destegiyle petrov gelebilir deniyor. isvicre gazetelerinde de heidfeldten hic bahsedilmiyor.

    heidfeld bu aralar orhan baba takiliyordur herhalde, batsin bu dunya =)

  4. Sauber koltuğu için Pedro de La Rosa'nın düşünüldüğünü ilk defa duyuruyoum. Kendisinin yarış koltuğu bulması oldukça güzel olacak.

    Peter Sauber kimi düşünecek acaba? Mercedes transferi olmamışken, Nick Heidfeld en büyük aday kanımca.

  5. kesinlikle, bi çıkarı vardır ki böyle umuyor..ayrıca, ben de klienin yarışmasını çok istiyorum..bana göre f1 de yarışmayı en az pedro kadar hakkeden bir pilot..bu arada, klienin yarışmasının bana herhangi bir katkısı olmayacak 🙂

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Akbaba Ecclestone un Klien'in yarismasindan mutlaka buyuk bir çıkarı vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir