Renault, 2011'de Zirveyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Renault’un Formula takımının geleceği, Aralık ayı ortalarında Genii Capital ile yapılan anlaşma sonucu grupa hisselerin büyük kısmının satışı sonrası güvence altına alınmıştı.

Spordan ayrılma endişeleri, 2009’da alınan zayıf sonuçlar yanında kaza skandalının patlak verdiği 2009 sezonu sonrasında şimdi Bell, Renault’un artık gridin önlerine geri dönmek için uzun vadeli planlar yapabileceğini söyledi.

Bell: “Bizim için esas hedef, 2011 için yapılanmak ve şampiyonluğa oynamak. Ama 2010 beklentilerinde gerçekçi olmamız gerekiyor.”

“Bizi önlere fırlatacak bir araç yapmayacağız, çünkü F1 çok rekabetçi. Ama 2010 beklentilerimiz, önlere doğru ilerlemek ve ilk 3 mücadele yapmak”

Bell, Renault’un 2010 aracı üzerine yapılan çalışmaların, takımın geleceği askıda iken hiç bir zaman bölünmediğini açıkladı ama Genii ile geleceğin güvence altına alınmasının, fabrikadaki çalışanları tetiklediğini ekledi.

Bell: “Takım için bu sadece olumlu bir şeydi. Çalışanların içindeki bütün endişeleri bitirdi ve gelecek için sağlam temel oluşturdu.”

“Bağlılık bir senelik olmayacak ve çok da mantıklı bir strateji. Hem Renault, hem de iş ortakları için kazan-kazan modeli bir durum, ayrıca büyük bir adım”


Yorumlar

  1. heidfeld galiba renault ile gorusuyormus, saubere gitmeyecegi kesin gibi, hatta pedro de la rosa sauber ile imzalamis diye haberler cikiyor.

  2. anlamadığım nokta, madem gelişim sekteye uğramadı, neden daha piste bile çıkmadan bu kadar kolay pes ettikleri… gelişimi ferrariden bile önce durdurdular nerdeyse 2009'da, gerekli zamanları da vardı, kaynakları da az değildi, daha önce yaptılar şimdide yapabilirler, ama pes etmişler bile

  3. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Ralf konusuna katılmıyorum açıkçası. Çünkü yarıştığı dönemde de pek parlak işler çıkaramadı kendisi. Eğer tecrübeli biri alınacaksa bu seçenek kesinlikle heidfeld olmalı bence. Ancak ben genç bir pilotun oturtulması taraftarıyım. Grosjean'ı merak ediyorum,çünkü geçen seneki araç harbiden çok kötüydü… bence bir şans daha verilmeli,o da olmazsa yine genç bir yeteneğe şans verilmeli.. Ama bu işler hiç belli olmaz. Renault'da macaaristan gp sonrası 2010 için yatırımlara başlamıştı,bakarsınız bir bomba da onlar patlatırlar…

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    RENAULT önlerde olmalı kesinlikle

  5. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    ralf i alırlarsa iyi olur .kubica yla en azından 5 incilik için yarışırlar markalarda 2010 da.

  6. Renault'un için imkansız bir şey değil üretici marka takımı olarak Renault'un F1 de başarılı olması gelecekleri ve marka imajı için şart.

  7. Muhahaha!

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Umarım rekabetçi bir araç üretirler ve şampiyonluk yarışına Kubica'da katılır..

  9. Sizin varlığınız bile yeter haberi görünce bile etkilendim 2009 sezonu gibi sönük geçen bir seneden sonra 2010 da şampiyonluğa oynucaz demek zaten saçmalık olurdu.Rnault a güvenim sonsuz hayırlısı ne ise o olsun 2002 de f1 gir 2003 de pol al yarış kazan 2004 de iyice yükselişe geç ve 2005 2006 da şampiyon ol buna istikrar denir.2010 da isee 2004 deki tempomuz olsun yeter 2011 de garantilemiş oluruz sonuna kadar renault f1 team isterse gridin sonunda olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir