Ferrari Genç Sürücü Akademisini Kapatabilir

yazar:

kategori:

Fin gazetesi Ilta Sonomat’ın İtalyan kaynaklara dayanarak hazırladığı haberde, Sergio Marchionne’nin genç sürücü akademisini desteklemediği ifade edildi.

Bu akademinin şuana kadar çıkarttığı en iyi isim olarak 2014 Suzuka’da yaptığı kazanın ardından hayatını kaybeden Jules Bianchi görülüyor.

Şuanda akademide ise Antonio Foco, Raffaele Marciello, Lance Stroll ve Guan Yu Zhou gibi isimler yer alıyor.

Ilto Sonomat’ta yer alan haberde “Marchionne ve Arrivabene parayı aracı daha fazla geliştirmek için harcamanın daha yararlı olacağına inanıyor” denildi.


Yorumlar

“Ferrari Genç Sürücü Akademisini Kapatabilir” için 8 yanıt

  1. zaten ne işe yarıyorki hiç bu akademi
    zaten böyle akademi falan ferrarinin tarzı değil
    onlar en iyi pilotları basarlar parayı alırlar herzaman
    ferrari genç pilot nerede yarıştırdığı görülmüş gören varsa söylesin

  2. Ferrari 1 kere bile Genç Sürücü Akademisi sürücülerine takımda koltuk vermedi. Böyle devam edecekse kapatılsın daha iyi.

    1. Eger yasasaydi Bianchi o koltuga oturacakti ancak nasip olmadi 🙁

  3. Red Bull ve Mclaren’in programları oldukça iyi çalışıyor. Adamlar seçenekler arasından seçmekte bile zorlanırken Ferrari’den ele gelir bir tek Bianchi vardı. Marciello’dan da umutluydum ama pek iyi çıkmadı galiba.

  4. Şampiyon olan takımdan bile daha fazla para alıyorsunuz ama gençleri yetiştirecek paranız yok yazık ! McLarenin Redbullun gözünü seveyim.

    1. Haksız sayılmazlar, sonuçta çok göze batan işte bu dediğimiz bir pilot çıkmadı yıllardır. Zaten burun pilotlar Ferrari sürmek ister. Paraları var ama boşa harcamalarına gerek yok.

      1. Göze batan pilotları bulmak akademinin işidir demekki akademiyi yönetenlerde iş yok.McLaren ve Redbullun destek verdiği pilotlara bakın bir şekilde kendilerini gösteriyolar.

        1. Haklısınız ancak Ferrari’yi futbol dünyasının Real Madrid’i gibi düşünebilirsiniz. Parayı basıp en iyisini alabilirler. Yine de bu akademinin kusurunu örtmez o ayrı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir