Vandoorne: McLaren İçin En İyi Seçenek Benim

yazar:

kategori:

Stoffel Vandoorne, Jenson Button’ın yeri için en iyi aday olduğuna inanıyor.

Spa padoğunda geçen yıl olduğu gibi yine Jenson Button’ın takımda ayrılacağı söylentileri dolaşıyor.

İngiliz pilotun yeri içinse Magnussen ve Vandoorne aday.

Sky Sports’a konuşan Belçikalı Vandoorne “Ben McLaren için en iyi seçeneğim. Neden Magnussen değilde ben? Çünkü ben ondan daha iyiyim!”

“Rekabet yüksek. Tabi ki Kevin’in şansı var. Birbirimizi çok iyi biliyoruz, çünkü alt serilerde birbirimizle mücadele ettik. Sadece ona konsantre olmam yanlış olur. Pek çok iyi sürücü var” dedi.


Yorumlar

“Vandoorne: McLaren İçin En İyi Seçenek Benim” için 10 yanıt

  1. Belkide Ron’un dikkatini çekmeye çalışıyordur Vandoorne. Çünkü sürekli olarak Ron Kevin için sponsor bulmaya, takım bulmaya çalışıyor. Kevin’la daha fazla ilgilenmesi hoşuna gitmiyorda olabilir.

  2. “Ben McLaren için en iyi seçeneğim. Neden Magnussen değilde ben? Çünkü ben ondan daha iyiyim!”

    Ovv, adamdaki egoya bak sen 🙂

  3. Neden Magnussen değilde ben? Çünkü ben ondan daha iyiyim!

    Aynı zamanda daha mütevazisin bakıyorum 😀

  4. Ooo Vandoorne fena atarlanmış 🙂

    Vandoorne ve Magnussen Formula Renault’da birlikte yarıştılar ama Magnussen ikinci senesinde tecrübeli iken Vandoorne sezonun çaylağıydı ve Magnussen’e yine de yakındı. Bana göre Magnussen’le denk veya daha iyi bir pilot.

  5. Kevin alt seride takım arkadaşınken yenmedi mi oğlum seni.? Orda yendiği için zaten geçen sene Button a takım arkadaşı oldu. Bu tip genç egolulardan bıktım.

  6. Aşağıdaki tüm yorumlara +1, bu aşamaya gelen ya kendini kaybediyor ya da ilgiyi üstüne çekip kendine pazar oluşturmaya çalışıyor sanırım.

  7. Gene egosu tavan yapmıs bir kardesimiz.Bu spora giren bazı pilotlar bir anda kendilerini Schumacher sanıyorlar hemen bir günde hamdım pistim yandım bu isler öyle kolay değil.Yeni giren pilotların hiç konusmadan islerine odaklanmaları gerekiyor bu sekilde yüksek perdeden açıklamalar gelisimlerinin önünü tıkar.Griddeki usta pilotlardan bile 44 yasındaki Schumacher in yağmur altındaki bireysel yeteneğinden bir seyler öğrendiklerine eminim en azından birseyleri sorguladıklarından veya o yasta Rosberg e denk sıralama performansındaki hızından
    Söyle düsünüyorum bu tip pilotlar daha magazinsel en yüksek çıtası iyi pilot olma idealindeki pilotlar.
    Schumacher Senna gibi pilotlar efsane olmak için doğmus buna uygun yasantıları olan hedefleri olan ve yetenekleri olan pilotlar yani bir çok faktörü bir araya getirebilmis pilotlar fiziksel mental.Montoya vardı mesela onunda hedefi Schumacher i tahtından indirmekti.Belki bu vizyonu onun hız dısında bazı özelliklerinin gelisimine engel oldu.Sessiz sedasız ama hırsla, geniş bir vizyonla yol almak hayatınızın f1 olması,sürekli gelisime açık olmak ve tabiki yeteneğinizde varsa bu sporda efsane olabilirsiniz.

  8. Sabah sabah ciger mi yedin bu ne özgüven

  9. Özgüven var anladık da Button seni sağ cebine sokar sol cebinden çıkarır. Heveslenme hemen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir