Marko: Raikkonen-Red Bull İlişkisi Sadece Söylenti

yazar:

kategori:

Eski Ferrari pilotu Raikkonen bu sene Red Bull sponsorluğunda Citroen ile WRC’de yarışacak.

30 yaşındaki Fin pilotun Red Bull sponsorluğunda yarışmasının 2011’de Mark Webber’in yerine geçeceğinin bir işareti olduğu söyleniyor.

Ancak Marko verdiği demeçte, “Bu tamamen bir iddia. Raikkonen 2010’da rallilerde yarışacak ve sonrasında neler olacak hep beraber göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    espoir'e katılıyorum Kimi hızıyla,yetenegiyle şov yapar şahsen onun taraftari olarak da benim istedigim bu.oyle basina demecler verip bazilari gibi insanlarla polemige girdigini yada sacma sapan kıyafetlerle pistte dolasmasini gormek beni uzer bu kadar erken konusmak ne kadar dogru bilmiyorum ama Kimi'nin menajerinin bi sözü vardi "Anlaşmalar bozulabilir" çok dogru F1 bu her an herşey olabilir anlaşmalar bozulabilir

  2. kiminin wrc yi her an bırakabilme ihtimali var. bir yaralanma temenni etmem ama herşeyi değiştirebilir.

  3. teşekkür ederim kimpa:)

  4. Massa:Olayı (yarışı) fazla ciddiye aldın
    Kimi:Arabam diesel ve kızda benim
    Massa:Nerde bitirdin ki sen arkamızdaydın.
    Kimi:hey artık rekabet bitti.

    arada bir kaç konuşma daha var ama oraya yazdıklarımı çevirdim 😀

  5. kimpa türkçesini yazmanız mümkünmü?

  6. Kimi Citroenle Wrc'ye geçişini açıklarken ''Red Bull sayesinde serinin en iyi aracı olan Citroen C4'ü kullanabilceğim. Bu yeni ancak heyecan veren bir mücadele olacak.'' sözünden Redbullun sponsorluğunun anlaşmadaki önemi anlaşılıyor. Kimi F1'in resmi sitesine verdiği demeçte asıl amacın 2011 de geri dönmek olduğunu söylemişti ancak Kimi bu ne yapacağı kestirilemez :)Başarılı bir ivme gösterirse WRC de kalıcağını söylemişti. Bence geri döner dönmez konusunu konuşmak için çok erken beklememiz lazım 😉 Ayrıca vega_nitro sana katılıyorum kiminin şov kısmıda kuvvetli. Tabi şov dediğimizde sadece basınla konuşmak yada Coulthard gibi giyinmek akla gelmemeli. Kimi F1'e girdiğinden beri bu sporun sadece araba ile olan kısmını sevdiğini diğer geriye kalan şeylerden hoşlanmadığını söylüyordu zaten. WRC , kar motosikleti gibi katıldığı organizasyonlarda büyük ilgi çekmiştir.Ferrarinin düzenlediği organizasyonda Massa ile Kiminin harika bir diyologu var izlemenizi öneririm 😀

    Massa: you take this too seriously
    Raikkonen: I have a diesel and a girl
    Massa: where did you finish? you were behind us
    Raikkonen: there's no competition anymore

  7. Artık haberlerinde "Eski Ferrari pilotu" yazıyor ne hoş. Kimi'nin show'la felan işi olmaz, beceremezde zaten şayet yapabilseydi F1'de kariyeri daha farklı olurdu.

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Öyle de kimi zaten bu medya ile haşır neşir olmaktan,aktivitelere katılmalardan hoşnutsuzluğunu dile getirmişti ve belli etmişti zaten. F1'deki organizasyonlar sarmıyor pek onu sanki. Monaco'da Coulthard Superman kıyafetiyle çıkmıştı ya; işte bi onu düşünüyorum bi de kimi yi düşünüyorum… cık, oturmuyor kafama:D onun şovu ne olabilir mesela; derler ki al sana pist önce kar motoruyla,sonra wrc aracıyla,sonra da f1 aracıyla ard arda turlar at bu sırada araçla oyna oyuncak gibi, işte onu yapar; hemde seve seve:D

  9. Kimi Raikkonen'in şov kısmında da kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta etrafımıza bakarsak oldukça büyük bir taraftar kitlesi ve bilinirliliği olduğunu göreceğiz. Ayrıca geçen yaz WRC'de yarışması, zevk olsun diye farklı organizasyonlara katılması (kar motorsikleti vs.) kendisinde bir 'şovmen ruhu' olduğunu gösteriyor bence. Zaten Kimi'nin bu yönünden Red Bull ve Citroen sonuna kadar yararlanabilir WRC'de.

  10. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    birde wrc de şampiyon olursa!!!

  11. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Vega'nın şov kısmı sözlerine katılıyorum. Ancak bu şov kısmına kiminin uyacağını sanmıyorum 🙂 Pek ona göre değil yani. Ayrıca her ne kadar ihtimal dahilinde olsa dahi Mclaren'den başka takıma gitmem deyip Mercedes'i reddettiğini söyledi. Mercedes Redbull'dan daha mı kötü?? o yüzden bence Rai dönerse Mclaren'le döner kendi dediklerine bakılırsa; ancak o kapı bi süre kapalı görünüyor…

  12. Red Bull, Formula 1'in şov kısmına da önem veren bir takım. Bu yüzden Kimi-Red Bull ortaklığı mükemmel bir görsel şölen olabilirdi. Ayrıca Red Bull her geçen sene biraz daha ileri gittiğinden başarı olarak, Kimi rekabetçi de olabilirdi. Diğer yandan takım içi dengelerin Vettel üzerine kurulu olması bir soru işaretiydi. Önümüzdeki senelerde Vettel'in Mercedes'e geçmesi durumunda Kimi-Red Bull ilişkisini görebiliriz belki.

  13. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    schumi,alonso,massa,lewis,button,vettel,nico varken birde kimi olsaydı aralarında…. bu sene gridde 4 şampiyon var.ikisinin 1 den fazla şampiyonlugu var.gp2 şampiyonu olmuş pilotlar var.tecrübeliler,gençler,yeni takımlar var.bir kimi yok.neden mi ? açıklamasıda yok ! keşke bir sls düşünmeden webber e teşekkür edilip iyi bir ikinci pilot isteyen str ye yollansa,kimi nin yeni kaskı boyanıp vettelin yanına gelse,citroen da duval i alsa….. olmazmı sanki ?

  14. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    kimi bu sene f1de sende olmalıydın kesinlikle shumi döndü 2005 2006daki gibi :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir