Berger:"Tifosi, Schumacher'e Tapmaya Devam Edecektir"

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takım ile yıllarını geçirmiş ve büyük başarılan etmiş Schumahcer, Mercedes’e geçmesi sonrasında Ferrari taraftarlarına bir mektup yazmış ve desteklerini sürdürmelerini umduğunu belirtmişti.

Schumacher’in Ferrari taraftarları tarafından hain olarak görülmeyeceğini belirten Berger: “(Tifosi) onlar şimdi böyle konuşabilir, çünkü karşısına dikilip bunu söylemek zorunda değiller”

Yine Ferrari’nin taraftarlarına atıfta bulunan Berger: “Schumacher önlerinde dikildiğinde dizleri üzerine çöküp ona tapacaklardır”

Daha önceki açıklamalarda Ferrari takım patronu, taraftarların Schumacher’i hoş karşılayacaklarını ve tarihteki başarıların asla silinmeyeceğini söyemişti.

Bunun yanında Piero Ferrari de Schumacher’in ihanet etmediğini dile getirmişti.


Yorumlar

  1. ferrariyi son anda sollayıp bir yarış kazandığında görürüm tifosileri ben…hiç sanmıyorum bırak tapmayı şu an bile yakalasalar çoğunluk bir kaşık suda boğar. gerçek ferrari aşıkları için söylüyorum. buradaki birçok arkadaş ferrariden daha çok şumiyi seviyor onlar hariç. safkan ferraricide görmedim ya o da ayrı bir konu.

  2. Saygı ve destek tabikide evet Ferrari fanları Kendi pilotlarından sonra tabiki Schumiyi destekleyecektir çünkü o bizim iki efsane ve özdeşleşmiş pilotumuzdan biri ve kalbimizde Gilles ile ondan başka pilot yoktur bizim.Onun Ferrariyi 80 lerdeki kötü imajından nasıl zirveye çıkardığını hiç bir Tifosi unutamazki

  3. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    saygı evet.destek hayır.

  4. Türkiye deki futbol anlayışı gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir