Rosberg: Hamilton Kazanmayı Hak Etti

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Belçika GP’sini baştan sona üstün götüren Lewis Hamilton’un galibiyeti hak ettiğini itiraf etti.

Rosberg, ikinci sıradan başladığı yarışın startında altıncılığa kadar gerilemiş ve ilk bölümde yeniden ikinci sıraya yükselmişti.

Ancak Rosberg ikinci sıraya yükseldiğinde zaten Hamilton 8 saniye fark açmıştı ve Rosberg Hamilton’ı yarış boyunca yakalamayı başaramadı.

Bu yıl birkez daha ikinci olan Rosberg “Kötü başlangıç nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Sonra elimden geleni yaptım. Lewis’i yakalamak için limitlerde sürdüm, ama o da aynısını yaptı”

“Mükemmel araç için takıma minnettarım. Uçmak çok güzeldi! Lewis iy ibir iş yaptı ve zaferi hak etti. Elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım ama yeterli değil”

“Eşim her an doğum yapabilir ve artık yarışı bu pistte bırakmak istiyorum. Uzun zamandır bunu bekliyorduk. Açıkçası sabırsızlıkla o anı bekliyorum. Belki önümüzdeki hafta baba olacağım. Göreceğiz!” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Hamilton Kazanmayı Hak Etti” için 4 yanıt

  1. Ulen işin gücün kavruk hızlıydı, kavruk haketti, kavruk ulaşılmazdı..kavruğun tasdikçisi gibisin be…43 yaşındaki Schumi yi zar zor geçince bi tarafın tavana vuruyodu yea!

  2. vsc periyodunda 1 saniye fark kapatınca lewis’in sinirlenip farkı 5 saniyeye çıkarması çok komikti 🙂 son turlarda da zorlamadı, rosberg’in yetişemeyeceği bir tempoda finişe kadar rahat rahat gitti. tebrikler.

  3. Antrenmandaki lastik patlamasından sonra araçta kendine güvenemediği söyleniyordu. Ne kadar etkiledi bilemiyorum ama aslında kötü de değildi. Startta geri kalması pahalıya mal oldu.

  4. Üzgünüm dostum sampiyon olabilmek için yeterli değilsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir