Ricciardo: Güç Kaybı Yaşadım

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Daniel Ricciardo Belçika GP’sinde yükselebilecekken güç kaybı ile yarışı tamamlayamadığını söyledi.

“İyi kalktım ve üçüncülüğe sıçradım, yarış iyi gidiyordu.”

“Orta sert ana lastiklerle harika dengeye sahip değildik, biraz sorun yaşıyorduk ancak opsiyon lastikleriyle iyi bir son sürüş yapmayı umuyorduk.”

“Bitirememek hayal kırıklığıydı, sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz, şikana girerken güç kaybettim, ekran da dahil her şey gitti. Elektriksel bir sorun olarak görünüyor ancak inceleme sonucunda tam olarak ne olduğunu öğreneceğiz.”

Ricciardo bu sezon ilk kez takım arkadaşı Daniil Kvyat’ın arkasına düştü.

Kvyat: “Çok ilginç bir yarıştı ve bugün gerçekten eğlenceliydi. Çok fazla geçiş fırsatım oldu ve araç iyi iş yaptı.”

“Takım iyi çalıştı ve iyi puanlar elde edebildik. Bugünkü performansımızdan dolayı mutlu olmalıyız, umarım bu formu sonraki yarışlarda da sürdürebiliriz.”


Yorumlar

“Ricciardo: Güç Kaybı Yaşadım” için 8 yanıt

  1. Ricciardo gibi muhtesem yetenekli bir adamin boyle sorunlar yasamasi gercekten cok kotu umarim RBRyi seneye bi Mercedes motorla goruruz de bu durum cozulur.

    1. Katılıyorum sana ricciardo çok yetenekli ama formula1 kimsenin tekeline geçmemeli.eğer herkes mercedes motoru kullanırsa mercedes kendi takımına diğerleriyle aynı motoru vermez.bunuda bi düşün derim.

      1. Onu RBRnin gelecek sene mercedes motoru almasi ihtimalinin yuksek olmasindan soyledim ve Mercedes seneye 2.en hizli motor olacagini dusunuyorum

  2. 3. lük alıcaktı yazık oldu. Kvyatın arkasına düştü puan olarak üstelik. Bu durumu toparlaması gerekecek bir kaç yarış.

  3. En son ekranda 8 viteste takılı kalmış görünüyordu Ricciardo hatta arabadan inmeden önce bile düşürmeye çalıştı ama baktı olmadı indi. Vites kutusu yada elektriksel bir sorun değildir hata belli MOTOR alıştık nede olsa.

    1. Arkadaşım nerelerdesin çoktandır görülmüyorsun

  4. Son yılların en iyi pilotu.İnşallah şampiyonluklarını görürüz.

  5. Yazık oldu gerçekten. Serhan acar şu cümleyi kurdugunda ” Rbr un altında bir mercedes motoru olsa neler olurdu acaba” takım sasiyi düzeltiyor aero anlamındada fena değil bir tek motor kalıyor onuda Renault bütün güncellemeleri rusya ya saklıyor. Bir nevi ceza gibi birşey bu RBR ye. Icimde seneye bu motor iyi iş yapacak ama Renault kendi takımında bunu kullanacak gibi bir his var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir