Boullier: Honda’dan Memnunuz Fakat Beklediğimiz Sonuçlar Yok

yazar:

kategori:

McLaren’den Eric Boullier, Honda ile çalışmaktan memnun olduklarını söylerken, henüz bekledikleri seviyede olmadığını kabul etti.

Honda bu yıla galibiyet parolasıyla başlamış ancak son Belçika GP’sinde son sıradaki manor takımı ile mücadele edebilmişlerdi.

Boullier “Biz Honda ile, Honda da bizimle çalışmaktan memnun. Ancak bulunduğumuz konum beklentilerimizi karşılamıyor. Yine de Honda’nın yaklaşımına saygı göstermek zorundayız”

“Honda, McLaren gibi prestijli ve büyük bir şirket. Onların kararlarına saygı gösteriyoruz. Onların güç ünitesi konusunda iyi bir planı var ve bizim bu plana uyumlu olup olmadığımızdan emin olmamız gerekiyor” dedi.

 


Yorumlar

“Boullier: Honda’dan Memnunuz Fakat Beklediğimiz Sonuçlar Yok” için 15 yanıt

  1. Batuhan #JB17 avatarı

    Bakıyorum da herkes Manor’a sallıyor. Manor’a bir sempatim var F1’e dönmeye çabalamalarından dolayı ve kısa zamanda yürüyen bir araç çıkarmayı başardılar.

    Manor’un ekibindeki azim McLaren’de olsaydı şuan Mercedes’e yüzlerce puan fark atıp dünya şampiyonluğunun en büyük adayı olurlardı. Manor’daki adanmışlık McLaren’de yok. McLaren’de devamlı “Yapıyoruz, yapacağız, turbo trafikte kaldı, MGU-K su kaynatmış.” gibi bahaneler ve fos çıkan sözler var.

  2. iyi güzel hoşta benim bildiğim yanlışsa düzeltirsiniz manorun 2014 ferrari motoru kullandığı tabi manor 2014 yılında ferrarinin hazırladığı motorda ferrari kadar verim alamadığını düşünürsek bir zahmet manoru geçsinler.Daha aerodinami departmanı mclarenin manorla kıyaslanamayacak şekilde daha iyi.Benim düşüncem.Bu yüzden bir zahmet geçsin.

    1. Serhan Acar Spa’da Ferrarinin hem Saubere hemde Manora güncellenmiş yeni motor getirdiğini söylemişti ne kadar dogru bilemem tabi.

      1. MuhammedAlonso avatarı
        MuhammedAlonso

        manor değilde sauber için demişti diye hatırlıyorum ℅90 eminim

  3. Beklediğiniz Sonuçlar Yoksa nasıl Memnun oluyorsunuz ?
    Anlaşılması Güç…

  4. Mclaren Peugeot macerasi bir yil surmustu galiba.

  5. Skysports şöyle birşey paylaşmış sanırım. Sezon başından beri ortalama 13 km daha yavaş gidiyor bizim araç.

    http://e2.365dm.com/15/08/16-9/20/speed-trap-mclaren-pace-deficit_3339677.jpg?20150820122429

  6. ”Manor’la mücadele edebildi” cümlesini hangi akla hizmet yazmışlar anlamadım. Öyle bir cümle kumuşsunuz ki sanki tekerlek tekerleğe mücadele verdik de sonunda galip çıktık. Sadece komik.

    1. Yok canım rahat olun, yok öyle bişey..resmen ezdiniz Manor u, hatta büyük pilot alonso sadece Manor u değil Buttonu da ezdi falan, herşey güzel canım…

      1. Sadece Button değil Kimi’yi ezmesi de güzeldi kalkışta.

        1. Alonso.El.Ladrón avatarı
          Alonso.El.Ladrón

          Kimi alonsoya dur (STOP) diyen adamdır ama. 2007

    2. Su bir gercekki Manoru ezip gectiniz.Tarumar oldular.
      :@)

      1. Bu tarumar oluş Manor a extra motivasyon olmuş, Monzaya daha sıkı hazırlanıp kral pilot alonsonun ataklarına karşılık vererek ezilmeyecek en azından tekerlek tekerleğe yarış edeceklermiş…heyecan doruktaymış yea.

        1. Alonso.El.Ladrón avatarı
          Alonso.El.Ladrón

          Manor alonsonun durdurulamaz dominasyonuna bir son verebilecek mi diyprsunuz beyler???? Bence will stevens alonsoya dur diyen adam olarak geçecek tarihe

  7. Muammer UYAR avatarı

    Oldu da Manor bu sene gride dönüp yarışmayı başardı ve bu sayede Mclaren sonunculuktan kurtuldu.Ya onlar olmasaydı, sonunculuk Mclaren Honda da nasıl bi tepkime yaratırdı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir