Hamilton “Rosberg Şampiyonluk İçin Tehdit”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, sıralamalardaki ve şampiyonadaki üstünlüğüne rağmen takım arkadaşı Nico Rosberg’in şampiyonluk mücadelesinde tehdit olduğunu söyledi.

Hamilton Belçika’da aldığı 6. zaferle şampiyonadaki puan farkını 28’e çıkardı.

Hamilton “Tabi ki Nico bir tehdit. Pazar günü yine hızlıydı ve zaman zaman farkı kapattı. Tabi ki o hala tehdit. Sıralama performansım olması gerektiği gibi. Böyle devam ederse iyi hissederim.” dedi.

Mercedes’in takım patronu Toto Wolff de Rosberg’in sıralama performansını geliştirmesi gerektiğini söylemişti.

 


Yorumlar

“Hamilton “Rosberg Şampiyonluk İçin Tehdit”” için 5 yanıt

  1. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Ne rakibi yahu, geçen sene kaç tane atak yapabildi, senin beceriksizliğinden farkla şampiyon olamadın sadece. Biraz odaklansan yarışa Rosberg’i ikiye katlarsın.

  2. Pilotaj noktasında aynı seviyede değiller Rosberg bana göre sampiyon olabilecek vasıflar bütününe sahip bir pilot değil Bu kosullarda böyle bir araçta biraz çaba sampiyon olmasına yetiyor zaten.Kısacası sonu kolay tahmin edilebilir bir yolculukta biraz raiting lere oynamış Hamilton.

  3. Valla Lewis afedersin de 1-2 sezon daha rakibin olmaz. Bence keyfini çıkar. Vettel’i şampiyonluk sayısında geçeceksin o kesin, bu motivasyonu sürdürürsen Schumacher’i de geçerek F1’in istatistiksel anlamda en iyi pilotu olarak tarihe geçebilirsin.

  4. Hamilton “Rosberg Şampiyonluk İçin Tehdit”

    Yersen.

  5. Hadi bakalım sezon sonu idolünü galibiyet ve şampiyonluk sayısında yakalaman dileğiyle Lewis paşa :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir