Schumacher, Jerez'de GP2 Aracı İle Teste Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Bu sezon Mercedes GP ile spora dönme kararı alan Alman pilot, Supernova takımından alınacak bir GP2 aracı ile İspanya’da özel bir teste çıkacak.

Schumacher adına bir sözcü, testin Salı’dan Perşembe gününe kadar olacağını doğruladı.

Alman basınına göre test, FIA tarafından onay aldı.

Geçen sene boyun ağrıları nedeniyle Ferrari ile spora dönemeyen Schumacher’in, önümüzdeki aya kadar F1 aracı ile test etmesine izin verilmiyor.


Yorumlar

  1. Test sırasında Mercedes GP pilotu, bu seneki yarış haftasonları için yeni ayar çözümlerini belirleme adına bir takım süspansiyon konfigürasyonlarını değerlendirmeye odaklanacak.

    Bu testte ayrıca, bu sene daha sonra üretilecek yeni debriyaj dahil olmak üzere güncellenmiş parçalar da denenecek.

    bu cevap da testin amacının boyun kondisyonu olduğunu iddia eden kaan arkadaş içindir.

  2. katafalk kaya, ister ferrari'de, ister f.india'da, isterse başka bir takımda olsun, yine aynı şeyleri söylemezsem şerefsizim ben. bu kadar büyük konuşuyorum. her devrin adamı, yanar döner yorum yapar biri değilim ben. 3 yıldır buradayım, ne görüyorsam kimseye yalakalık yapmadan onu yazıyorum.

    mercedes benz nickli arkadaş, dur bakalım, dün bir bugün iki.. senin bugün schumi schumi diye bağrına basıp yıllarca başarısını uzaktan gözlediğin pilotun 11 yıllık çok fanatik bir taraftarıyım ben. bana mı öğreteceksin schumi'nin ne büyük, ne efsane bir pilot olduğunu? yıllarca senin gibi mercedescilerle, mclarencilerle tartışıp durdum schumi'yi, büyüklüğü şimdi mi dank etti? hiç merak etmeyesin, mercedes'de bile olsa schumi'yi senden daha fazla tutar destekler büyüklüğünü bilirim. tuttuğun takım schumi'yi durduracak pilot ararken biz schumi'yi destekliyorduk. ama hiç bir şey, bu soruyu sormama engel olamaz, eyyamcılık yapmam ben. hem severim hem sorarım. çok yabancı geldi bu davranış galiba.

  3. massathebest acaba schumi mercedes degil de ferrari'de ya da rekabetci olmayan herhangi bir takimda yarisacak olsaydi hatta baska bir seride diyelim, boyle tarafli bir yapacak miydin? ya da hangi tarafta olacaktin? sadece bunu merak ediyorum. no offense…

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    massathebest neden diye hala soruyorsun..Saydığın adamlar benim gözümde pilot bile değil.Ağzına aldığın isim bir marka SCHUMACHER ! biraz düşünerek konuş..Boş yorumlar yapmayalım lütfen..Şuraya bak adam Algersuari, Bourdais, Buemi ile aynı kefeye koymuş..Yuh artık..Schmi duysa dava açar..

  5. Schumacher Massa'nın kazasında geri dönerken Test istedi ne oldu ? Williams la Red Bull du galiba karşı çıktı ondan F60 ile test yapamadı…

    ama ondan sonra hatırlarsan 2007 araçı ile GP2 lastiklerini takıp test e çıktı… hatta massa nın derecesinden daha iyi zaman getirdi ama araçlar ve lastikler aynı olmadığı içn ölçü olarak alınmadı yane kısaca eski araçlara ve Gp2 Lere bi yasak yok son araçlara yasak.Parça gelişimi yapılır diye

    Schumi'nin bu testi tamamen fiziksel kondisyon için Boynunu filan test etmek için yapıcaktır onun dışında hiç bir işe yaramaz bu test.

  6. yorumumda "f1 aracıyla" diye bir şey mi okudun?

    söylediklerine karşı tam bir cevap yazacaktım ki, ikinci yorumun beni bundan alıkoydu. eğer dediğin gibi olsaydı, 3 yıl yarışmamış schumi, kazadan sonra aylar boyunca araçtan uzak kalmış felipe, gp2 araçlarının üzerinden hiç inmezlerdi f1 testleri başlayana kadar. hem ferari hem de mercedes'in bir gp2 aracını haftalarca kullanacak kadar parası ve imkanı var. ama bu söylediğin bu kadar basit değil. hadi bir gp2 aracına bineyim de test yapayım diye bir şey söz konusu değil. murat 131'den değil gp2 araçlarından bahsediyoruz.

  7. pardon yanlış okumuşum bi düzeltme olsun… ( pdl hakkında )

    Gp2 araçı ile test yapmak o kadar özel birşey değil kim istese izin verilir kısacası bu

  8. massathebest ,

    yazılanları okuyormusun ? farkındamı değilsin bilmiyorum ama bi daha oku haberi istersen …

    " Test F1 araçı ile değil GP2 araçı " ile

    Bu arada merak ettim PDL ne zaman GP2 araçı ile test yapmak istedide FIA hayır yapamazsın dedi ? bi yazarmısn merak ettim ne zaman olmuş öyle birşey ?
    Ha bu arada kendine takım buldumu ? 2010 da yarışcakmı ???

  9. schumi canımız ciğerimiz hep başarılı olsun isterim ama, bu özel izinin nedenini ve verilme koşullarını da merak etmiyor değilim. zamanında s.bourdais, buemi, grosjean, alguersuari, a.wurz ve son olarak (eğer gerçekleşirse)4 yıldır yarışmayan d.l.rosa'nın test yapamamasının ya da schumi'nin yapabilmesinin nedeni nedir?

  10. deniz aydın avatarı

    hadi artık yolun açık olsun efsane……..

  11. deniz aydın avatarı

    hadi artık yolun açık olsun efsane……..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir