Jordan, Pirelli’ye Sert Çıkan Vettel’i Eleştirdi

yazar:

kategori:

Eski F1 patronu Eddie Jordan, lastiğinin patlaması sonucu Pirelli’yi ağır şekilde eleştiren Vettel’i eleştirdi.

Ferrari pilotu Spa’daki olayın ardından Pirelli’yi eleştirdi ve tüm suçun İtalyan lastik üreticisinde olduğunu söyledi.

Ama Eddie Jordan durumun böyle olduğunu düşünmüyor.

Jordan “Sebastian Pirelli gibi küresel bir lastik üreticisine saldırmadan önce biraz düşünmeli”

“Vettel ne pahasına olursa olsun şampiyonluk mücadelesinde kalmak istedi ve Ferrari böyle bir risk aldı”

“Sebastian’ın hayal kırıklığının nedeni şampiyonluk ile arasındaki 67 puanlık fark. Artık şampiyonluktan çok uzakta” dedi.


Yorumlar

“Jordan, Pirelli’ye Sert Çıkan Vettel’i Eleştirdi” için 4 yanıt

  1. İsmail Fatih Alkan avatarı
    İsmail Fatih Alkan

    Arkadaş bu Eddie Jordan iyi hoşda ancak oturup yer içer dalga geçerken gülerken. 20 Sene olmuş takımını batırmış başarısı olmayan sıradan bir adam bile(Jos gibi) çıkıp konuşabiliyor. Adam Ferrari pilotu kaç şampiyonluğu var. Koskoca Ferrari(İTALYAN) Pirelli(İTALYAN) için bu kadar lafı ellerinde data veri bilgi olmadan sallamaz. Kimden çekinecekler Takım Sahiplerinden mi yoksa biz tiffosilerden mi? Adam açık açık söylüyor 200mt evvel patlasa R.I.P ler havada uçacaktı hakkımda diye. Hala daha sen çık yok Vettel haksız Pirelli haklı diye. Pardon ben bir noktayı kaçırıyorum Bu bizim Jordan bakarak lastiğin neden patladığını janttamı sorun var hava basıncındamı ısısındamı artma oldu görebiliyordu bu sebeple bir BİLEN olarak konuştu. Evet evet bu yüzden konuştu ben susuyorum çünkü eddie dede haklı.

  2. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Pilotlarin şampiyonluk düşüncesini neden insanlar küçümser? Pilotlar büyük zaman dilimini bu işe adamiş.Şampiyonluğa yakin kalmayi her pilot ister.Çalişip başari olmaz ise hirs nasil olacak.Umarim potadan biraz uzaklaşti diye Vettel salmaz.Tersi de olabilir daha adanmiş şekil de doner umarim.

  3. Şampiyonluk şansı falan yoktu, kimse kimseyi kandırmasın. 😀

  4. Pilotları o hızlarda şoku doğrudan yaşadıkları için kızgın yorumlar yapmaları kabul edilebilir. Ancak durumun teknik olarak ne olduğunu pilotlar söyleyemez. Bu durumda takım patronu ve lastik tedarikçisinin yaptıkları açıklamalar dikkate alınmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir