Piquet, 2010'da NASCAR'da

yazar:

kategori:

Kaza skandalına karşılan Brezilyalı pilot, bu sene hangi seride yarışacağını açıklamadı ama NASCAR’da olacağını belirtti.

Renault’un eski pilotu Piquet, geçen sene Ekim ayında Red Horce Racing takımından bir NASCAR kamyoneti ile teste çıkmıştı ve bu ay tekrar teste çıkması bekleniyordu.

Piquet: “Son bir kaç ayı, bu sene için olan seçeneklerimi dikkatlice değerlendirmek adına harcadım. Bir yol seçmeliydim ve vermesi zor bir karardı”

“Formula 1’de başarılı olmak daima benim amacımdı ama mutluluğun, tutkular kadar önemli olduğunu öğrendim. F1’deki 18 ayımın planlanan gibi gitmemesinin ardından farklı bir şeye odaklanmaya karar verdim ve Amerika’da bir yol tercih ettim”

“NASCAR, muazzam bir mücadele ve kimse dışardan gelip de kazanmadı. Esas meydan okuma bu olacak.”

“Tam program hakkıdna ayrıntıları yakında bildireceğim”

 


Yorumlar

  1. rüzgar eken fırtına biçiyor. üzülüyorum bu pilota yazık oldu.

  2. aslı kılıç avatarı
    aslı kılıç

    daha çok fırın ekmek yemesi lzm f1 deki en kötü çaylakalrdan 😀 nascar a da gitmesn boşuna ordanda tekmeyi yer snra terapi görmeye fln başlar gençliğine yazık:D

  3. tamam yeter.al sana yorum arkadaşım.sende bazı çakma pilotlar gibi koltuk bulamayıp tekmeyi yiyip f1 de adı tozların altında kalanlardan oldun demek piquet.bence bu film daha fazla tutar.hakan biletin benden.3d izle!

  4. sen dua et burada bir iş buldun. karanlığa küfredersen olacağı buydu. senin adına üzüldüm. gerçekten eşit statüde yarışsaydın çaylakların fendi şampiyonları yendi filminin devamını seyretmiş olacaktık bence…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir