İstanbul Park Formula 1 Yarışlarına Hazır

yazar:

kategori:

İstanbul Park işletmecileri, gelecekte Türkiye GP’yi tekrar Formula 1’e sokma hedeflerinden vazgeçmiş değil.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Intercity’nin sahibi olduğu İstanbul Park’ta açık oto pazarı kurulacağı belirtilmişti.

Speed Week’e konuşan Sadi Hezber “Kiralama işi farklı çalışmalarımızın bir parçası. Intercity İstanbul Park hala 1. seviye FIA lisansına sahip ve gelecekte tekrar Formula yarışları düzenlenebilir.” dedi.

 


Yorumlar

“İstanbul Park Formula 1 Yarışlarına Hazır” için 12 yanıt

  1. Boş vaatlere karnımız tok, özel iştirak ne yaparsa yapsın iş devlette bitiyor. Devletin de onay verme ihtimali McLaren Honda’nın bu sene şampiyon olma ihtimali ile aynı olduğuna göre boşuna umutlanmak sadece F1 fanlarına zarar verir.

    TRF1 olarak aramızda para biriktirip Spa’ya gideriz biz de. 🙂

  2. Okulum Istanbul Park’in cok yakininda ve oraya hafriyat kamyonlari park ediyor. F1 yarislarinin olacagi yeri kamyon parki olarak kullaniyor devletimiz. Getirin artik su yarislari

  3. Ay hadi inşallah (pek umudum yok ama)

  4. Çok özledik be usta. Getirin artık şu Formula 1’i. İyi tanıtım yapılırsa iyi reklamlar yapılırsa ve bilet fiyatları uygun olursa seyirci sayısı çok olur dolar taşar. Umarım hayal değil gerçeğe dönüşür. Terör olayları biraz durulsaydı keşke daha kolay olurdu. Böyle efsane bir pistin, efsane virajları olan bir pistin kaybolup gitmesini istemiyorum. Gelecek nesillerde burayı görsün burada yapılan yarışları görsünler.

  5. F-one-Driver avatarı

    Boşu boşuna umut kırıntıları içeren açıklamalar yapmalarının hiç alemi yok, devlet-işletmeci-ecclestone üçgeninde top çevriliyor kaç senedir, ülke menfaati merkezli bir anlayış olsa bu noktada olmazdık, herkes cebine getirisinin derdinde, öyle olunca tabi spormuş ülke tanıtımıymış turizme katkıymış kimin umrunda?! Şu açıklamanın hangi kısmı bundan önceki sürece bir katkı niteliğinde? 1. Sınıf FİA lisanslı bir piste sahip olduğumuz mu? 10 yıldır öyle zaten…

  6. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    Vural Ak demişti ki yarış zamanı servisleri bile biz çekeceğiz reklamlarda bizden.Yarış ücreti için Fia’ya ödenecek paranın yüzde 70’ine yakınını biz ödeyeceğiz dedi devlet sadece bir miktar para yardımı yapsın Turkiye GP gerçekleşir demisti.

    Hazir fırsat özel sektör olaya el atmış.Devlet biraz destek çıksa yarış olur diyor sıkıntı nerde?
    Ülkemizin şu sıkıntılı dönemlerinde en azından tanıtım amaçlı yarış düzenlenen ne olur?
    Bu ülkede spor kültürü yok buna katilirim fakat insanlar bu spora susadi.İnsanlar Formula 1’i özledi.Olasi bir GP’de Full çekmese bile Yüzde 80-90 doluluk oranı olacagina inancım tam.
    Özel sektör tamam demisken devlet destek vermeli…Yazık etmeyin o piste o piste harcanan paralara.Yazık oluyor güzelim pist.
    Bir dünya gereksiz pist varken dünyanın en güzel pistlerinden birine sahibiz her gelen pilotun mükemmel dediği bir piste sahibiz etmeyin yazık LUTFEN.

    Devlet büyüklerimiz bir fedakarlık yapmalı.İntercity ve Vural Ak’a destek çıkmalı devlet ki yarış olsun.

    1. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
      YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

      Telefonun kurbanı olmuşum düzenleme yapalaim. “düzenlense ne olur” olacak

      1. Türkçeni az düzeltsen yeter. Cümleleri de saçma kuruyorsun.

  7. İlk kez bu fırmanın sahibi cıkıp f1 i tekrar geri getiricez dediğinde heralde hayalperestlikten olsa,getirirler demiştim de artık pek ınandırıcı gelmiyor…

    İstanbul içinde park sıkıntısı oldugu aşikar

    Intercıty e filoları ıcın bınlerce araclık yer lazım ve bunu bu güzelim pisti heba ederek yapıyor…

  8. yazık ettiler şu güzelim piste.Türkiye bundan daha iyi bir reklamı nerde bulacak kii??

  9. Bir daha asla gelmeyecek, alışsak iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir