Lotus Belirsizliğe Rağmen İtalya’da Yarışacak

yazar:

kategori:

Lotus takımı, geleceğinin belirsizliğini korumasına ve maddi anlamda tüm yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen sıradaki İtalya GP’de yarışacak.

Bu sene maddi açıdan en kötü senesini geçiren Lotus’un araçları, Belçika’da 3. olarak podyuma çıkmalarının ardından Charles Pic ile olan sorunları nedeniyle yetkililer tarafından el konulmuştu.

Lotus sözcüsü, tırların Monza’ya doğru ilerlediğini söyledi.

Alan Permane, Renault söylentileri için “Onları kollarımızı açarak çok hoş karşılarız.” dedi.

Bernie Ecclestone ise Lotus çalışanlarının maaşlarını ödediklerini söyledi.

Ecclestone “Lotus’un Spa’ya ve İtalya’ya gelebilmesi için oradaki çalışanların maaşlarını ödemem gerektiğini düşündüm.”

“Ancak gerçekten her şeyin yolunda olması için Renault ile gelişme kaydetmeleri lazım.” dedi.


Yorumlar

“Lotus Belirsizliğe Rağmen İtalya’da Yarışacak” için 2 yanıt

  1. Podyum Lotus için güzel bir motivasyon kaynağı oldu ama PDVSA için Maldonado’yu o takımda barındırmamaları gerek. Takıma verdiği imaj zararı getirdiği paranın 10 katı resmen.

  2. Şu takımın bu durumda olmasının en büyük birkaç nedeninden birisi Maldonado denen mental zeka problemleri çeken heriftir. Adamın arka kanadın yan plakası dahil kırmadığı, parçalamadığı yer kalmadı yaptığı kazaların haddi hesabı yok. Pdvsa 50 milyon euro ödüyor ama bu gerizekalı getirdiği kadar parayı da çöpe atıyor.

    Bunların dışında teknik ekibin de performansını etkilediğni düşünüyorum şahsen ben yıllarca okuyup edip F1 seviyesinde bir mekaniker mühendis olup dda Maldonado denen gerizekalının birine çalışsam ve bu mal da uğraştığım her alet, kanatı çöp etse adamı zihinsel olarak çok irrite eder uğraşmam. Yani işin sonucu şu Maldonado denen illet şu takımı bir bırakıp Renault gelse Lotus’un problemi falan kalmayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir