Alonso: MP4-30 Red Bull’dan Sonraki En İyi Şasi

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Fernando Alonso, Honda’nın açıklamalarına rağmen McLaren’in en iyi ikinci şasiye sahip olduğunu söylüyor.

Honda geçtiğimiz günlerde kendi motorlarının Renault motorundan daha iyi olmasına karşın, MP4-30’un en iyi şasiler arasında yer almadığını söylemişti.

Ancak takımın şampiyon pilotu Fernando Alonso, topu birkez daha Honda’ya attı.

AS’a konuşan İspanyol pilot “Takımın bir planı var ve bunu takip ediyoruz. Sezonun geriye kalan yarışları bizim için testten çok daha fazlası olacak”

“MP4-30 grid üzerindeki en iyi şasilerden birisi. Veriler bunu kanıtlıyor”

“Virajlarda Red Bull’dan sonra en iyi ikinci şasi. Sanırım güçte bazı sıkıntılarımız var. Bu konuda gelişmemiz gerekiyor” dedi.

Alonso, Arai’nin açıklamalarının Honda ve McLaren arasında sürtüşme yarattığı iddialarını ise yalanladı.


Yorumlar

“Alonso: MP4-30 Red Bull’dan Sonraki En İyi Şasi” için 16 yanıt

  1. Depolara baksın belki geçen seneki Mercedes güç ünütesi bulurlar belki onu taksınlar. belki fia çakma anlarsa zaten sonuncu okuyoryorlar fark etmez.

  2. Ya afedersiniz ama güzel bir BSG’i çıkardınız ağzımdan sayın McLaren Honda ekibi. 🙂 Motivasyon kaybını önlemek için medyaya yalan demeç verdiğinız açıkça ortada. Ama hiç olmazsa aynı yalanı söyleyin be kardeşim.

  3. mercedesten daha iyi bir şasi yok kimse kusura bakmasın ,Ferrari taraftarıyım bu net bir gerçektir. Her pistte her koşulda hızlılar. bırakın bu işleri laf kalabalığını.

  4. Alonso’nun Honda’yı motive etme çalışmaları..Bu adam ne zaman iyi bir şasi görmüş de anlayacak şasinin neye göre iyi olduğunu 😀

  5. Yusuf Hitay avatarı

    redbull ve en iyi şasi hmmm. geçen sene de aynı muhabbet dönmüştü ama mercedes’in singapur performansından sonra sesler kesilmeye başlamıştı.

    1. seninki artık bilgi tartışmaktan çıktı inada, inkara dönmeye başladı. yüksek virajlardaki hızlar belli gps verileri belli. mercedes o motora rağmen singapurda 0.2 saniyenin altında bir farkla pole aldı. yarıştaki fark arttı çünkü her tur ers doldurmak zorunda olduğundan mercedes motoru avantajını gösterdi ve tüm diğer motorlar bu alanda onlardan zayıf. yani kısacası çok kasma, geçen sene dediğimiz gibi rb şasisi en iyisiydi. bu sene de en iyi oldular gibi birşey.

  6. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Arkadaş taraftarların inadına mı söylüyorsunuz.Resmen dalga geçiyorsunuz.

  7. Honda motor iyi diyor, mclaren şasi iyi diyor. Geriye enerji dönüşüm kısmı kalıyor. Kim yaptıysa çıksın ortaya. Sahi bu kısmı kim üretiyor?

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Japonlar yapıyor daha doğrusu yapamıyor 🙂

  8. Yalnız ortada garip bir durum yok mu?

    Alonso: Red Bull’dan sonra ikinci en iyi şasiye sahibiz

    Arai: Renault motorundan daha güçlüyüz

    Bu iki açıklamaya göre mantıken McLaren ve Red Bull çekişmesi görülmesi lazım. Ama takım neredeyse Manor seviyesinde. Acaba kim yalan söylüyor?

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      İkisi de sallıyor bence

    2. arai motor olarak daha güçlüyüz derken sanırım sadece içten yanmalı olan tarafı kastediyor enerji geri dönüşümde renault eziyor.

  9. Şasinin motordan daha iyi olduğunu Monaco ve Macaristan gibi pistlerde gördük. Alonso haklı.

  10. O zaman 25 beygir güçlü olduğunuzu iddia ettiğiniz için diğer Renault motoru kullanan takımı neden arkanızda tutamıyorsunuz diye sorarlar adama.

  11. Bunu Alonso ya da Button söylüyorsa doğrudur. Diğerleri çıkıp en iyi şasilerden biri bizde dediğinde %100 inanmıyorduk.

  12. Cok ilginc.takimi korumak icin soylemiyorsa buyuk cakisme var arada ve pilotlarda buna alet oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir